Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool θέλει να πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι»

«Η Liverpool θέλει να πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι»

Η Liverpool όπως όλα δείχνουν δεν θα πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή μέσα στον μήνα και θα συνεχίσει με τον ίδιο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει.

Οι Reds θα ήθελαν να προσθέσουν στο δυναμικό τους έναν κεντρικό αμυντικό, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουν βρει τον κατάλληλο παίκτη, διαθέσιμο στην κατάλληλη τιμή, κάτι που σημαίνει πως δεν θα κάνουν κάποια μεταγραφή.

Πρόθεση της ομάδας του Jürgen Klopp, σύμφωνα με τον Kevin Palmer της Sunday World, είναι να πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού πιστεύει πως η διαθεσιμότητα των πρωτοκλασάτων παικτών θα είναι σαφώς καλύτερη, ενώ θα έχουν ξεκαθαρίσει και οι οικονομικές απώλειες, λόγω της πανδημίας.

Όσο αφορά τον Virgil van Dijk και την επιστροφή του, σύμφωνα με τον Palmer, υπάρχουν κάποιες ελπίδες πως ο Ολλανδός θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά προς το τέλος της φετινής σεζόν, αν και συνεχίζει να μην υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα επιστροφής. Ο διεθνής αμυντικός παραμένει στο Dubai και συνεχίζει την αποθεραπεία του, σε συνεργασία με φυσικοθεραπευτή της ομάδας.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας αναμένεται να αγωνιστούν ξανά χωρίς τον Joel Matip στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Manchester United, αφού ο Καμερουνέζος δεν προπονήθηκε ούτε χθες.

Οι Virgil van Dijk και Joe Gomez θα απουσιάσουν για τους επόμενους μήνες. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com