Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/1/2014 Το μοναδικό Κόκκινο γκολ του Iago Aspas (vid)

Σαν σήμερα: 5/1/2014 Το μοναδικό Κόκκινο γκολ του Iago Aspas (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την Oldham Athletic στο Anfield για τον 3ο γύρο του F.A. Cup, με τον Iago Aspas να σημειώνει το μοναδικό του γκολ με την famous Red shirt.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά (!) οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο F.A. Cup, με τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις να καταλήγουν νικηφόρες από μία για την κάθε πλευρά.

Οι Κόκκινοι δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα των φιλοξενουμένων, κάτι που έγινε στο 54′, όταν ο Iago Aspas σημείωσε το μοναδικό του γκολ με την Κόκκινη φανέλα, από ασίστ του Raheem Sterling. Το γκολ του Ισπανού επιθετικού, ήρθε μετά από 416 λεπτά συμμετοχής του στους Reds, το είναι το 10ο χειρότερο στην Ιστορία του Συλλόγου.

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης για τους Κόκκινους, θα σφραγίσει στο 82′ με αυτογκόλ ο James Tarkowski. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Anton Rodgers, γιου του Brendan Rodgers, ο οποίος αντικατέστησε τον David Mellor στο 83′.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Κυριακής, παρακολούθησαν 44.102 θεατές και διαιτητής ήταν ο Stuart Attwell.

Συνθέσεις:

Liverpool (4-1-4-1):

B Jones — M Kelly, K Toure, D Agger, A Cissokho — S Gerrard (L Suarez 77′) — R Sterling, J Henderson, L Alberto (Lucas Leiva 46′), V Moses (P Coutinho, 46′) — I Aspas .

Oldham Athletic (4-4-2):

M Oxley — G Kusunga, J Tarkowski, J Grounds, D Mellor (A Rodgers, 84′) — D Philliskirk, K Smith, J Weslowski, M Petrasso — A Rooney (G Harkins, 61′), J Clarke-Harris (J Dayton, 61′).

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 5/1/2014 Το μοναδικό Κόκκινο γκολ του Iago Aspas
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com