Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λευκή ισοπαλία στο St James’ Park

Λευκή ισοπαλία στο St James’ Park

Η Liverpool δεν σκόραρε για πρώτη φορά φέτος και έμεινε στο 0-0 με την Newcastle στο St James’ Park για την 16η αγωνιστική της Premier League, στη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της.

Στα θετικά η επιστροφή του Thiago στην δράση και η απόδοση του και στα αρνητικά η κακή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και οι χαμένες ευκαιρίες.

Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα ξεκίνησαν κόντρα στην Newcastle οι Reds, αφού φανέλα βασικού πήραν οι Phillips και Milner. Πρώτοι στο ματς απείλησαν οι γηπεδούχοι με σέντρα-σουτ του Wilson στο 2′. Ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να σκοράρει και στο 12′, αλλά ο Fabinho τον σταμάτησε. Το σουτ του Milner στο 14′ μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Darlow. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους άνηκε στους Reds και συνέβη στο 34′, με τον Mohamed Salah να βρίσκεται σε ιδανική θέση για γκολ, μετά από μπαλιά του Henderson, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Darlow. Ο Alisson στο 40′ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από το εκτός περιοχής πλασέ του Murphy. Μεγάλη ευκαιρία είχαν οι πρωταθλητές και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Firmino, την οποία απομάκρυνε σε κόρνερ ο Darlow.

Β’ Ημίχρονο: Οι Reds πλησίασαν στο 0-1 στο 54ο λεπτό με κεφαλιά του Sadio Mane, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Darlow, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 65′ με τον Salah που έλαβε την πάσα του Firmino, έκανε ωραία κίνηση, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το πλασέ του. Στο 68′ ο Wijnaldum αντικατέστησε τον Jones και ο Firmino έφτασε μια ανάσα από το γκολ, ξανά με κεφαλιά. Η προσπάθεια του Bobby έφυγε όμως άουτ, με τον Darlow να έχει χάσει τη φάση. Αρκετά ψηλά έφυγε η προσπάθεια του Henderson στο 72′ και δευτερόλεπτα αργότερα ο Thiago Alcantara πέρασε στη θέση του James Milner. Ο Alisson δήλωσε παρών όταν χρειάστηκε στο 80′ για να απομακρύνει την κεφαλιά του Schar, με την Liverpool να απειλεί ένα λεπτό αργότερα με την σέντρα του Trent Alexander-Arnold, η οποία παραλίγο να καταλήξει γκολ. Η Τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης άνηκε στην Liverpool με κεφαλιά του Bobby Firmino, την οποία όμως κατάφερε να αποκρούσει ο Darlow.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Newcastle: Darlow, Schar, Fernandez, Clark, Yedlin, Hayden, M.Longstaff, Ritchie (Lewis 85′); Joelinton, Murphy (Almiron 65′), Wilson

Έμειναν στον πάγκο: Dubravka, Krafth, Hendrick, S.Longstaff, Shelvey, Gayle, Carroll

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson, Henderson, Milner (Thiago 73′), Jones (Wijnaldum 67′), Salah (Shaqiri 90+2′), Mane, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, R.Williams, N.Williams, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Origi

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Δευτέρας στην έδρα της Southampton.

Στο 0-0 Newcastle και Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com