Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Χριστουγεννιάτικη συνέντευξη του Henderson στον Carragher

Η Χριστουγεννιάτικη συνέντευξη του Henderson στον Carragher

Χριστουγεννιάτικη συνέντευξη στον Jamie Carragher παραχώρησε ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson μιλώντας για την χρονιά που φεύγει, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για τους φετινούς στόχους και για το 2021 που έρχεται.

Για το 2020 που φεύγει είπε:

“ Από τη μία πλευρά πέτυχω ένα όνειρο που ονειρεύτηκα όλη μου τη ζωή. Αλλά οι περιστάσεις ήταν προφανώς διαφορετικές με όσα συνέβαιναν στον έξω κόσμο, οι άνθρωποι υπέφεραν πολύ, κατάλαβα ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα rollercoaster, αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι πως πολλά θετικά έχουν βγει από αυτό. Νομίζω ότι έχουμε μάθει πολλά ως άτομα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ελπίζουμε ότι το 2021 είναι λίγο πιο θετικό και μπορούμε να αρχίσουμε να επαναφέρουμε τα πράγματα σε κάποια κανονικότητα. ”

Για την κατάκτηση της Premier League:

“ Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Νομίζω, όμως, πως ήταν μεγάλη απογοήτευση που δεν υπήρξε κανένας οπαδός στο γήπεδο και για εμάς και για αυτούς. Αλλά στο τέλος της ημέρας ήταν ακόμα ένα απίστευτο συναίσθημα να πάρουμε τα χέρια μας στο τρόπαιο και να το σηκώσουμε ψηλά. Ήταν κάτι που το περιμέναμε για πολύ καιρό. ”

Αν πλέον έχει εκπληρώσει τα παιδικά του όνειρα:

“ Ναι, φυσικά, ως παιδί, ονειρευόμουν να παίξω στην Premier League, στο Champions League και στην Εθνική. Έτσι, το να είμαι σε θέση να το κάνω αυτό είναι ούτως ή άλλως τιμή και είναι ιδιαίτερο για μένα να κάνω αυτό που κάνω κάθε μέρα γιατί το λατρεύω. ”

“ Αλλά για να πετύχουμε αυτό που έχουμε τα τελευταία χρόνια – το να κερδίσουμε το Champions League, την Premier League, το Super Cup και το CWC – ήταν πραγματικά απίστευτο. Το ταξίδι ήταν καλό μέχρι στιγμής, υποθέτω, υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά το έχω απολαύσει κάθε λεπτό και ελπίζω να υπάρχουν πολλά περισσότερα στο μέλλον. Ανυπομονώ για το τι μπορούμε να επιτύχουμε. ” Είπε ο Henderson. 

Αν το repeat στην Premier League είναι δύσκολο:

“ Πολύ δύσκολο. Ήξερα ότι θα είναι έτσι. Όταν κερδίζεις ένα τρόπαιο, το να το διατηρήσεις είναι ακόμα πιο δύσκολο και νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά το ξέραμε αυτό στην αρχή της σεζόν. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που βελτιώνονται, παίζουν καλά και θα προκαλέσουν προβλήματα μέχρι το τέλος της σεζόν είμαι σίγουρος. ”

“ Προφανώς είναι λίγο μοναδικό αυτή η σεζόν με αυτό που συμβαίνει με την πανδημία. Είναι διαφορετικές περιστάσεις, αλλά στο τέλος της ημέρας, πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε και αυτό είναι η προπόνηση, διατηρώντας τη συγκέντρωση μας σε  αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε και όταν παίζουμε δίνουμε τα πάντα για τους τρεις πόντους. ”

“ Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον ανταγωνισμό. Αυτό μας έβαλε σε καλή κατάσταση τα τελευταία χρόνια, οπότε πρέπει απλώς να το συνεχίσουμε αυτό και να δούμε πού βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. ”

Για το 2021 που έρχεται:

“ Δεν το έχω σκεφτεί μέχρι τώρα. Νομίζω ότι το 2020 έχει θέσει πολλά πράγματα σε μια διαφορετική προοπτική, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους που υπέφεραν κατά τη διάρκεια του έτους. Νομίζω ότι η οικογένεια και η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα, οπότε το να εκτιμάς ό, τι έχεις ακόμη περισσότερο. ”

Jordan Henderson και Brian Henderson με το τρόπαιο του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com