Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilson: «Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με την Liverpool»

Wilson: «Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με την Liverpool»

Ο Harry Wilson μπορεί να παραχωρήθηκε δανεικός στην Cardiff, όμως βρίσκεται συνεχή επαφή με την Liverpool, στην οποία ανήκει, όπως δήλωσε ο ίδιος σε μέσο της πατρίδας του.

Ο διεθνής μέσος δήλωσε στην ιστοσελίδα, Wales Online:

“ Πάντα βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με την Liverpool. Έχουμε ένα άτομο που ασχολείται με τους δανεισμούς και βρίσκεται σε επαφή με όλα τα παιδιά που έχουν φύγει με δανεισμό. ”

“ Βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με εμάς εβδομαδιαία και μας ρωτάει αν αγωνιζόμαστε, πως πιστεύουμε πως πήγε ο αγώνας και μας μιλάει για το παιχνίδι, αν είχε την ευκαιρία να το παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Έπειτα ενημερώνει τον προπονητή. ”

“ Επίσης έχω επαφή και με μερικούς παίκτες. Πραγματοποιούν ξανά μια φανταστική σεζόν. Η φετινή Premier League είναι διαφορετική, αλλά δείχνουν να τα καταφέρνουν και βρίσκονται στην κορυφή. Είναι ωραίο να τους βλέπεις να πηγαίνουν τόσο καλά. ” Είπε ο Wilson.

“ Ως οπαδός της Liverpool και ως παίκτης της Liverpool, πάντα θέλω να βλέπω την ομάδα να τα πηγαίνει καλά. ”

Για την φετινή του πορεία στην Cardiff πρόσθεσε:

“ Ήξερα πως φέτος θα έπρεπε να πάρω παιχνίδια και λεπτά, γιατί αυτό θέλω να κάνω είναι να πάω στο EURO στο τέλος της σεζόν. Για να το πετύχω, θα πρέπει να έχω παίξει σε αρκετά παιχνίδια και αυτό το έχω κάνει στην Cardiff. ”

Δανεικός και φέτος ο Harry Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com