Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Minamino για το πρώτο του γκολ στην PL

Ο Minamino για το πρώτο του γκολ στην PL

O Takumi Minamino πανηγυρίζει το γκολ του στην έδρα της Crystal Palace.

Λογαριασμό άνοιξε στην Premier League ο Takumi Minamino το περασμένο Σάββατο, ανοίγοντας το σκορ στη νίκη των Reds με σκορ 0-7 επί της Crystal Palace στο Selhust Park και σήμερα μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για το τέρμα που σημείωσε.

Ας δούμε της δηλώσεις του Taki:

“ Ήταν μια ενστικτώδης κίνηση. Όταν μου πάσαρε την μπάλα ο Sadio, ήμουν σίγουρος πως ο αντίπαλος θα προσπαθούσε να με μπλοκάρει. Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ, οπότε εμπιστεύτηκα την αίσθηση μου και σούταρα. ”

“ Ένα γκολ στην Premier League ήταν αυτό που ήθελα να πετύχω. Νομίζω όμως πως μου πήρε περισσότερο από ότι ευχόμουν. Είμαι όμως χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω στη νίκη της ομάδας μου. ”

“ Δεν θα έλεγα πως είμαι απογοητευμένος (που δεν είχε σκοράρει μέχρι το Σάββατο στην Premier League). Ήθελα όμως να σκοράρω όσο πιο γρήγορα γίνεται και ένιωσα ευχαριστημένος που το πέτυχα. ”

“ Είμαι χαρούμενος που επιτέλους σκόραρα, αλλά έχω σκοράρει μόνο ένα γκολ. Πρέπει να δουλέψω σκληρά, για να σκοράρω περισσότερα. ”

Για τη νίκη με 0-7 επί των Eagles:

“ Δεν έχω βιώσει ξανά μια τόσο μεγάλη νίκη από τότε που έγινα επαγγελματίας. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να συνεισφέρω σε μια τόσο ξεχωριστή νίκη. ” Είπε ο Minamino

Πρώτο γκολ στην Premier League για τον Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com