Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δυνατή» απάντηση Redknapp στον Aboutrika για τα σχόλια για Salah!

«Δυνατή» απάντηση Redknapp στον Aboutrika για τα σχόλια για Salah!

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Harry Redknapp για τα σχόλια του Aboutrika για τον Salah.

Ένα από τα ‘καυτά θέματα των ημερών είναι το παρασκήνιο γύρω από το όνομα του Mo Salah, ίσως εν μέρει και λόγω της αγωνιστικής απραξίας.

Αρχικά είχαμε τη συνέντευξη του Αιγύπτιου στην ισπανική AS, στην οποία δήλωσε ότι ‘το μέλλον του είναι στα χέρια της ομάδας’ και εξέφρασε ανοιχτά την απογοήτευσή του για τη μη λήψη της αρχηγίας της Liverpool στο παιχνίδι με τη Midtjylland, και στη συνέχεια ήρθε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, συμπατριώτης και φίλος του Mo, Mohamed Aboutrika να ρίξει λάδι στη φωτιά, δηλώνοντας σε δική του συνέντευξη στη Marca ότι ο Salah δεν είναι χαρούμενος στο Anfield και ότι του εξέφρασε τα συναισθήματά του σε ιδιωτική τους συνομιλία.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Aboutrika ανέφερε ότι η μη αρχηγία του συμπατριώτη του στο παιχνίδι με τους Δανούς είναι ένας από τους κύριους λόγους της απογοήτευσής του.

Σε όλο αυτό το κλίμα λοιπόν ήρθε μία αντίδραση-απάντηση από τον παλαίμαχο Άγγλο προπονητή, Harry Redknapp.

Οι δηλώσεις του για το θέμα, έτσι όπως μεταδίδονται από το site Opera News, ήταν οι εξής:

«Υπάρχει μία κουλτούρα σε κάθε ομάδα. Ο Hyypia, ο οποίος είχε καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα της Liverpool, έδωσε το περιβραχιόνιο στον 23χρονο Steven Gerrard. Αν η αρχηγία καθορίζεται από το ‘ποδοσφαιρικό μεγαλείο’, τότε ο Ronaldo έπρεπε να είναι ο αρχηγός της Juventus. Ο Maguire ήρθε από τη Leicester και έγινε ο αρχηγός της Manchester United, ενώ ο De Gea ήταν ήδη εκεί. Ο Daniel Agger και ο Martin Skrtel ήταν στη Liverpool όταν ο Jordan Henderson χρίστηκε αρχηγός. Ο Thiago (Silva) πήγε στην Chelsea και έγινε αρχηγός, παρ’ ότι ήρθε μετά τους Kante και Azpilicueta. Ο Mamadou Sakho έγινε αρχηγός της PSG στα 17 του, όπως και ο Gini Wijnaldum στην PSV στα 20 του.»

«Αν ο Aboutrika δεν καταλαβαίνει αυτό το μοτίβο και την κουλτούρα κάθε ομάδας, θα πρέπει να παραμείνει σιωπηλός και να διατηρήσει την καλή φήμη πού κέρδισε ακέραια. Ίσως να είμαι σκληρός, όμως δεν έπαιξε ποτέ στην Ευρώπη, οπότε πώς θα μπορούσε να ξέρει;»

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Harry Redknapp για τα σχόλια του Aboutrika για τον Salah.
Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Harry Redknapp για τα σχόλια του Aboutrika για τον Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com