Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Salah»

«Η Liverpool θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Salah»

Η Liverpool είναι διατεθειμένη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Mohamed Salah και να τον κρατήσει για πολλά ακόμη χρόνια στο Anfield, παρά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες περί Barcelona και Real Madrid, σύμφωνα με τον Neil Jones.

Ο Αιγύπτιος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα AS τις προηγούμενες μέρες, λέγοντας πως «ποτέ δεν ξέρεις» αναφορικά με μια μεταγραφή στην Ισπανία. Η στάση της ομάδας παραμένει όμως ανεπηρέαστη, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να έχουν ήδη δρομολογήσει το θέμα της ανανέωσης του ποδοσφαιριστή, προσφέροντας του ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο.

Το τρέχον του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ο Mo αμοίβεται με £200.000 την εβδομάδα. Το μέλλον του βρίσκεται στα χέρια της Liverpool, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Οι απολαβές του φυσικά θα αυξηθούν κατά πολύ, αν ανανεώσει τελικά ο Salah το συμβόλαιο του με την Liverpool.

Ο διεθνής επιθετικός τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά με 16 γκολ σε 21 συμμετοχές σε όλες της διοργανώσεις, όντας ο πρώτος σκόρερ της Premier League με 13 τέρματα.

Ο 28χρονος είναι χαρούμενος στο Anfield και στόχος του είναι να κατακτήσει ξανά την Premier League και το Champions League, καθώς και να σπάσει όσα περισσότερα ρεκόρ μπορεί με την ένδοξη Κόκκινη φανέλα.

Χαρούμενος στην Liverpool είναι ο Mohamed Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com