Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για ανταλλαγή Origi με Kabak γράφουν οι Γερμανοί

Για ανταλλαγή Origi με Kabak γράφουν οι Γερμανοί

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ξεκινάει σε λίγες ημέρες και οι φήμες περί μεταγραφικής ενίσχυσης της Liverpool ολοένα και αυξάνονται με την τελευταία να προέρχεται από το Γερμανικό, Sky Sports και να εμπλέκει τους Reds με τον κεντρικό αμυντικό της Schalke, Ozan Kabak.

Η Αγγλική Telegraph ανέφερε πρώτη προχθές πως είναι πιθανό να κινηθεί η ομάδα για τον Τούρκο στόπερ, για να συμπληρώσει ο Marc Behrenbeck του Sky Germany πως οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι έτοιμοι να προτείνουν στους Βασιλικούς Μπλε τον Divock Origi ως έμψυχο αντάλλαγμα, για να κάνουν δικό τους τον Kabak, με την Schalke παράλληλα να περιμένει την συγκεκριμένη πρόταση.

Το Sky Germany μάλιστα τονίζει πως η Liverpool θέλει να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Virgil van Dijk και Joe Gomez.

Ο 20χρονος αμυντικός της Γερμανικής ομάδας έχει πραγματοποιήσει 8 συμμετοχές στη φετινή Bundesliga, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεχωρίσει, αφού η ομάδα του βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς και τέρματα 8-36.

Όσο για τον Divock Origi, ο Βέλγος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Anfield, μη έχοντας καταφέρει να βοηθήσει φέτος τους Reds στους 3 αγώνες του Uefa Champions League που έχει ξεκινήσει.

Ο Divock Origi δεν έχει βοηθήσει την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com