Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/12/1986 Ντεμπούτο για Gary Ablett (vid)

Σαν σήμερα: 20/12/1986 Ντεμπούτο για Gary Ablett (vid)

Την πρώτη του εμφάνιση με την famous Red shirt θα πραγματοποιούσε σαν σήμερα ο Gary Ablett, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Charlton στο Selhurst Park.

Ο Kenny Dalglish επέλεξε τον Gary Ablett να αντικαταστήσει τον τραυματία Alan Hansen στο παιχνίδι με τους Λονδρέζους, που είχαν σαν σκοπό να μην χάσουν από τους Κόκκινους. Κάτι που κατάφεραν τελικά και η πρώτη εμφάνιση του Gary Ablett, δεν συνοδεύτηκε με νίκη των Reds. Να υπενθυμίσουμε ότι ο γεννημένος στο Liverpool αμυντικός αγωνίστηκε συνολικά σε 147 παιχνίδια των Κόκκινων σημειώνοντας 1 γκολ, ενώ αργότερα αποτέλεσε μέρος του προπονητικού team της Liverpool. Μάλιστα το 2008 διετέλεσε πρώτος προπονητής της ομάδας reserves της Liverpool, την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του σχετικού πρωταθλήματος, έχοντας στη διάθεσή του παίχτες όπως οι Lucas, Leto, Nemeth κ.ά.

Στο παιχνίδι αυτό έκανε και την πρώτη του εμφάνιση με τα Κόκκινα ο Σκωτσέζος επιθετικός Alan Irvine, ο οποίος πέρασε αλλαγή στην θέση του Paul Walsh στο 74′.

Το παιχνίδι στο Selhurst Park, το οποίο χρησιμοποιούσε η Charlon Athletic λόγω ανακατασκευής του Valley που ήταν η έδρα της, παρακολούθησαν 16.654 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ουαλός Keith Cooper.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από το παιχνίδι εκείνο:

Σαν σήμερα: 20/12/1986 Ντεμπούτο για Gary Ablett
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com