Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson σε Red Fans: «Αυτό ήταν το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας»

Alisson σε Red Fans: «Αυτό ήταν το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας»

Μια καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Liverpool χθες το μεσημέρι στο Λονδίνο κόντρα στην Crystal Palace, επικρατώντας με 0-7 και κάνοντας το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο στον κόσμο της, όπως ανέφερε και ο Alisson Becker.

Ο τερματοφύλακας των Reds ανέφερε στο LFCTV:

“ Βάλαμε πίεση στον αντίπαλο μας και αυτό ήταν καλό, γιατί υπάρχουν και άλλες ομάδες που παλεύουν για την πρώτη θέση. ”

“ Εμείς σκεφτόμαστε όμως μόνο τους εαυτούς μας και τι μπορούμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο, οπότε είμαστε χαρούμενοι όταν παίρνουμε τους τρεις βαθμούς με μια εξαιρετική εμφάνιση. ”

“ Τώρα έχουμε μια εβδομάδα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα, για την επόμενη πρόκληση μας και να απολαύσουμε λίγο τα Χριστούγεννα με τις οικογένειας μας. ”

“ Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους μας, μακάρι να σας ευλογήσει ο Θεός και να τα απολαύσετε με ασφάλεια με τις οικογένειες σας. ”

“ Αυτό ήταν, καλά Χριστούγεννα, αυτό ήταν το δώρο σας! ”

“ Μεσολαβούν σύντομα χρονικά διαστήματα μεταξύ των αγώνων, αλλά ήρθαμε εδώ με όλη μας την ενέργεια και όλη μας τη συγκέντρωση, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. ” Συμπλήρωσε ο Alisson.

“ Μιλήσαμε στα αποδυτήρια πριν το ματς για την σταθερότητα και νομίζω πως το καταφέραμε αυτό και αμυντικά και επιθετικά. ”

Χριστούγεννα στην κορυφή οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com