Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hodgson: «Θα αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση κόντρα στη Liverpool»

Hodgson: «Θα αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση κόντρα στη Liverpool»

Η Liverpool σήμερα το μεσημέρι αντιμετωπίζει την Crystal Palace εκτός έδρας, με τον προπονητή των Eagles, Roy Hodgson να αναγνωρίζει πως ο αγώνας θα είναι δύσκολος, αλλά η ομάδα του θα τον προσεγγίσει με αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά ανέφερε στην συνέντευξη τύπου:

“ Την περασμένη εβδομάδα αντιμετωπίσαμε την Tottenham, η οποία βρισκόταν στην κορυφή και έπειτα την West Ham, που βρισκόταν στην πρώτη πεντάδα. Τώρα αντιμετωπίζουμε την Liverpool που βρίσκεται στην κορυφή. ”

“ Είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση και με πίστη, γιατί γνωρίζουμε πως είμαστε καλοί και πως μπορούμε να παρουσιαστούμε καλοί κόντρα σε ομάδες με αυτή την ποιότητα. ”

“ Είναι θετικό που πηγαίνουμε στον αγώνα, αφού έχουμε συγκεντρώσει κάποιους βαθμούς και μετά από τρεις εμφανίσεις, οι οποίες μας άφησαν ευχαριστημένους. ”

“ Εννοείται όμως πως κάθε αγώνας αποτελεί και μια νέα πρόκληση. Για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο αντιμετωπίζουμε την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και οι ομάδες βρίσκονται στην κορυφή για έναν λόγο: επειδή διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα! ”

Για τις συνεχόμενες νίκες των Reds επί των Eagles πρόσθεσε:

“ Υπήρχαν πολλά κλειστά παιχνίδια και πολλές περιπτώσεις, στις οποίες δεν πήραμε βαθμούς από τους αγώνες. Θεωρούμε πως θα έπρεπε να τους είχαμε πάρει, αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις μας. ”

Roy Hodgson και Jürgen Klopp στον αγώνα του Ιουνίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com