Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/12/1982 Διπλό επί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Villa (vid)

Σαν σήμερα: 18/12/1982 Διπλό επί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Villa (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley θα περάσουν θριαμβευτικά από το Villa Park, κερδίζοντας την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Aston Villa, σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Οι Κόκκινοι θα μπουν στον παγωμένο αγωνιστικό χώρο του Villa Park με άγριες διαθέσεις και πριν κλείσει το πρώτο ημίωρο, προηγούνταν με 0-3 επί των Πρωταθλητών Ευρώπης της 1981/82 χρονιάς Aston Villa. Ο David Hodgson μόλις στο 5′ θα σημειώσει το 0-1 για τους Reds, για να κάνει το 0-2 στο 9′ 0 Kenny Dalglish με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ. Το 0-3 θα σημειώσει ο Alan Kennedy στο 27′ και πλέον είχε παγώσει το κοινό των γηπεδούχων, μαζί με το τερέν.

Οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν και θα βρουν ευκαιρία να μειώσουν σε 2-3 μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 34′ ο Gary Shaw θα μειώσει σε 1-3 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Peter Withe θα βάλει τους γηπεδούχους στο παιχνίδι (35′), βάζοντας φωτιά στις κερκίδες των fans τους!

Το παιχνίδι κύλησε με άγρια ομορφιά, πλην όμως οι προσπάθειες των ομάδων δεν είχαν αποτέλεσμα, έως ότου οι Κόκκινοι στο 88′ «τελείωσαν» το παιχνίδι με το Ian Rush να «γράφει» το τελικό 2-4.

Η νίκη των Reds τους βρήκε στην κορυφή, με 5 βαθμούς διαφορά από την 2η Manchsetr Utd & την 3η Nottingham Forest.

Τον θρίαμβο των Κόκκινων επί των Πρωταθλητών Ευρώπης απόλαυσαν στο Villa Park 34.568 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. Scott.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 18/12/1982 Διπλό επί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Villa
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com