Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/12/2002 Νίκη πρόκριση επί Villa σε rodeo match! (vid)

Σαν σήμερα: 18/12/2002 Νίκη πρόκριση επί Villa σε rodeo match! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Aston Villa στο Villa Park για τον 5ο γύρο του League Cup, σε απίστευτο παιχνίδι στην εναλλαγή του σκορ!

Οι Κόκκινοι θα βρεθούν πίσω στο σκορ από πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Darius Vassell στο 23′, αλλά θα αντιδράσουν πολύ γρήγορα με τον Danny Murphy να ισοφαρίζει με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ στο 27′.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε ροντέο από πλευρά σκορ, με τους Reds προηγούνται 1-3 με γκολ των Milan Baros από ασίστ του John Arne Riise στο 53′ και Steven Gerrard στο 66′, για να ανακάμψουν οι γηπεδούχοι με γκολ των Thomas Hitzlsperger στο 72′ (η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον Chris Kirkland που έπεσε σωστά για να την αποκρούσει) και αυτογκόλ του Stephane Henchoz στο 88′, το οποίο χρεώθηκε ο Ελβετός διεθνής αμυντικός στο σουτ του Dion Dublin όταν άλλαξε πορεία στο γόνατο του!

Τη νίκη και πρόκριση στους Κόκκινους θα δώσει στο 90′ ο Danny Murphy με σουτ μέσα από την περιοχή, ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο παιχνίδι αυτό που ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω προβλημάτων στα εισιτήρια του γηπέδου, ο Danny Murphy σημείωσε το 30ο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα (το 1ο από τα 2 ήταν αυτό), ενώ για τον Markus Babbel ήταν η 73η του και τελευταία εμφάνιση με την famous Red shirt.

Το παιχνίδι στο Villa Park εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 38.530 και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» G. P. Barber.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 18/12/2002 Νίκη πρόκριση επί Villa σε rodeo match!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com