Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/12/2013 Νίκη ρεκόρ επί Tottenham στο Λονδίνο (vid)

Σαν σήμερα: 15/12/2013 Νίκη ρεκόρ επί Tottenham στο Λονδίνο (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα θριαμβεύσουν επί της Tottenham στο White Hart Lane για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας νίκη ρεκόρ εκτός έδρας επί των αντιπάλων τους.

Οι Κόκκινοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του White Hart Lane χωρίς τους Steven Gerrard και Danile Sturridge, με τον Luis Suarez να οδηγεί την ομάδα, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οι Reds ήταν καταιγιστικοί τους παιχνίδι τους και από ατυχία σημείωσαν μόνο δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο με τον Luis Suarez από ασίστ του Jordan Henderson στο 18′, ο οποίος στο 40′ θα έγραφε το 0-2.

Το δεύτερο μέρος όμως δικαίωσε πλήρως την εμφάνιση των Κόκκινων, αν και άργησαν να βρουν δίχτυα. Στο 75′ ο Jon Flanagan θα σημειώσει το μοναδικό του γκολ με την Κόκκινη φανέλα από ασίστ του Luis Suarez, με τον Ουρουγουανό διεθνή επιθετικό να χρίζεται εκ νέου σκόρερ στο 84′ από ασίστ του Luis Alberto.

Τον θρίαμβο των Reds επί των Spurs, που ήταν και ρεκόρ νίκης επί των αντιπάλων τους στο Λονδίνο, ολοκλήρωσε στο 89′ ο Raheel Sterling από ασίστ του Luis Suarez.

Είναι χαρακτηριστικό της καθολικής υπεροχής των Κόκκινων στο παιχνίδι ότι, η στατιστική υπηρεσία Opta που ξεκίνησε να λειτουργεί από την χρονιά 2006/07 κατέγραψε μηδέν σου στον στόχο για τους Spurs σε παιχνίδι τους στο White Hart Lane. Η συντριβή αυτή των «Σπιρουνιών» ήταν η χειρότερή τους τα προηγούμενα 16 χρόνια και αποτέλεσε αφορμή να απολυθεί ο manager τους Andre Villas-Boas, την επόμενη μέρα.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 36.069 θεατές και διαιτητής ήταν ο Jonatahn Moss.

Ακολουθούν τα γκολ του Κόκκινου θριάμβου στο Λονδίνο:

Σαν σήμερα: 15/12/2013 Νίκη ρεκόρ επί Tottenham στο Λονδίνο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com