Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/12/1984 Γεννιέται ο Martin Skrtel (vid)

Σαν σήμερα: 15/12/1984 Γεννιέται ο Martin Skrtel (vid)

Σαν σήμερα γεννιέται στην Handlová της τότε Τσεχοσλοβακίας, ο διεθνής με την Εθνική Σλοβακίας πρώην αμυντικός της Liverpool, Martin Skrtel.

Ο Martin Skrtel θα ξεικήσει την ποδοσφαιρική του περιπέτεια από τις Ακαδημίες της Baník Prievidza για να μεταπηδήσει στην AS Trenčín το 2001, σε ηλικία 17 ετών. Εκεί θα παραμείνει για 4 περίπου χρόνια και με τις εμφανίσεις του, τράβηξε την προσοχή της Zenit Αγίας Πετρούπολης, που τον απέκτησε.

Στην Ρωσική ομάδα θα παραμείνει για 3,5 χρόνια και με τις εμφανίσεις του θα εντυπωσιάσει και θα μπει στις λίστες των Valencia, Tottenham Hotspur, Everton και Newcastle United αλλά οι Reds με τον Rafa Benitez θα κινηθούν αποφασιστικά και θα τον αποκτήσουν στις 11 Ιανουαρίου του 2008, πληρώνοντας στη Zenit το ποσό των 6,5 εκ. λιρών, γενόμενος έτσι η πιο ακρινή μετεγγραφή αμυντικού των Κόκκινων έως τότε.

Δυνατός, γρήγορος, αποτελεσματικός στον αέρα και αποτελεσματικός στο σκοράρισμα, κάτι αρκετά εντυπωσιακό για αμυντικό, δεν άργησε να γίνει σημαντικό μέλος των Κόκκινων. Στα 8,5 χρόνια που θα παραμείνει στο Anfield, θα φορέσει την famous Red shirt 320 φορές, σημειώνοντας 18 γκολ, μερικά από τα οποία ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά! Με τους Reds θα κατακτήσει το Carling Cup το 2012, υπό τις οδηγίες του Kenny Dalglish, σημειώνοντας μάλιστα το ένα από τα δύο γκολ της Liverpool στον Τελικό.

Τον Ιούλιο του 2016 θα μετακινηθεί στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Fenerbahçe SK, με την Τουρκική ομάδα να πληρώνει στους Κόκκινους το ποσό των 5 εκ. λιρών.

Απολαύστε παρακάτω τον Martin Skrtel σε δράση με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 15/12/1984 Γεννιέται ο Martin Skrtel
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com