Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/12/2007 Νίκη-πρόκριση με Marseille & ρεκόρ Gerrard (vid)

Σαν σήμερα: 11/12/2007 Νίκη-πρόκριση με Marseille & ρεκόρ Gerrard (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα θριαμβεύσουν επί της Olympique de Marseille στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου για το Champions League, με τον Steven Gerrard να καταγράφει ένα ιστορικό ρεκόρ.

Αγώνας «ζωής και θανάτου» για τους Κόκκινους, που ήθελαν μόνο τη νίκη για να προκριθούν στην φάση των νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Οι Reds συνηθισμένοι να φέρουν σε πέρας τέτοιες αποστολές, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν την Γαλλική ομάδα κανένα περιθώριο αντίδρασης!

Μόλις στο 4′ ο Steven Gerrard έγραψε το 0-1, όταν κτύπησε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Steve Mandanda αλλά ο αρχηγός των Κόκκινων πρόλαβε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Γαλλικής ομάδας. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο ίδιος ο Steven Gerrard και με το 23ο του ευρωπαϊκό γκολ, ο μεγάλος αρχηγός ξεπέρασε τον Michael Owen, γενόμενος ο πρώτος σκόρερ των Κόκκινων, στο 7ο συνεχόμενο παιχνίδι που θα έβρισκε δίχτυα. Το 0-2 έγραψε ο Fernando Torres από ασίστ του Harry Kewell στο 11′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 47′ ο Dirk Kuyt θα σημειώσει το 0-3 από ασίστ του Harry Kewell. Τον θρίαμβο των Κόκκινων ολοκλήρωσε Ryal Babel από ασίστ του Fabio Aurelio στο 90′.

Οι Reds με την εμφατική τους νίκη αυτή, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους τους, ότι η φιναλίστ του 2007 είναι εδώ!

Το παιχνίδι στο Stade Vélodrome εκείνο το βράδυ Τρίτης παρακολούθησαν 53.000 θεατές και διαιτητής ήταν ο Νορβηγός T. Hauge.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 11/12/2007 Νίκη-πρόκριση με Marseille & ρεκόρ Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com