Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Clarkson: «Ήταν αυτό που ονειρευόμουν»

Clarkson: «Ήταν αυτό που ονειρευόμουν»

Το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο Leighton Clarkson στην ισοπαλία των Reds με την Midtjylland, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ο νεαρός μέσος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Είναι κάτι που ονειρεύεσαι ως παιδί, το να κάνεις το ντεμπούτο σου στο Uefa Champions League. Το έκανα εδώ και ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα και για την οικογένεια μου, την οποία δεν θα ξεχάσω. ”

“ Θεωρώ πως τα πήγα καλά. Στο πρώτο ημίχρονο, πιστεύω πως ήμουν καλύτερος (σε σχέση με το δεύτερο) γιατί παίξαμε περισσότερο ποδόσφαιρο και συμμετείχα πολύ περισσότερο στον αγώνα, κάνοντας μερικές καλές πάσες. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν πραγματικά καλοί. Γυρίσαμε πιο πίσω και δεν παίξαμε ποδόσφαιρο κατοχής. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. ”

Αποκάλυψε τι του είπε ο Jürgen Klopp πριν τον αγώνα:

“ Μου είπε να κάνω το συνηθισμένο μου παιχνίδι. Προπονούμαι με την πρώτη ομάδα για κάποιο καιρό και αυτό ήταν το κανονικό μου ντεμπούτο. ”

“ Εφόσον προπονούμαι μαζί τους, θα έπρεπε να του δείξω και κάτι. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα αυτό και πολύ ευχαριστημένος που ο προπονητής μου έσωσε αυτή την ευκαιρία. Θεωρώ πως την αξιοποίησα. ”

Αγωνίστηκε χθες το βράδυ ο Leighton Clarkson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com