Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τα ντεμπούτο των Clarkson και Koumetio στο UCL

Ο Klopp για τα ντεμπούτο των Clarkson και Koumetio στο UCL

Στην χθεσινή ισοπαλία της Liverpool με την Midtjylland στην Δανία ο Jürgen Klopp είχε την ευκαιρία να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές, με τους Leighton Clarkson και Billy Koumetio να πραγματοποιούν το Ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε αν μπορούν να μάθουν από το ντεμπούτο τους οι δύο μικροί:

“ Θα το κάνουν, αν τους το επιτρέψουμε και αν δεν μεγαλοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα υπέροχο, υπέροχο πράγμα να παίζεις το πρώτο σου παιχνίδι στο Champions League, αλλά σε μια καριέρα σημασία έχει πόσα παιχνίδια θα παίξεις ή πόσα παιχνίδια θα παίζεις κατά μέσο όρο. ”

“ Και τα δύο παιδιά έχουν πολλά πράγματα να μάθουν. Διαθέτουν και οι δύο πολύ καλές ικανότητες, αλλά έχουν πολλά να μάθουν και εμείς θα τους δώσουμε τον χρόνο να το κάνουν. Απόψε μας βοήθησαν αρκετά, γιατί μπορέσαμε να ξεκουράσουμε άλλους παίκτες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, διότι δεν έχουμε εναλλακτική. ”

“ Οπότε ναι, είμαι πολύ σίγουρος πως ήταν μια μεγάλη νύχτα και για τους δύο και είμαι ευγνώμων που είναι ήδη τόσο καλοί. Αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε. Γνωρίζω πως έχουν πολλά περισσότερα να δώσουν. ” Τόνισε ο Jürgen Klopp.

Αγωνίστηκαν χθες οι Leighton Clarkson και Billy Koumetio.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com