Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Ελπίζω να περάσω κι άλλο τους άλλους στα γκολ!»

Salah: «Ελπίζω να περάσω κι άλλο τους άλλους στα γκολ!»

O Mo Salah σκοράρει εναντίον της Midtjylland.

Εδώ και λίγες ώρες, ο Mo Salah είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Liverpool στο UEFA Champions League, ξεπερνώντας τον Steven Gerrard.

O Egyptian King σκόραρε στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με τη Midtjylland, φτάνοντας τα 22 ως παίκτης των Reds και αφήνοντας πίσω του τον Stevie G στα 21.

Οι Sadio Mane και Bobby Firmino ακολουθούν με 17 και 15 γκολ αντίστοιχα.

Για αυτό ακριβώς το προσωπικό του επίτευγμα παραχώρησε δηλώσεις στο BT Sport μετά τη λήξη του αγώνα με τους Δανούς, λέγοντας τα εξής:

«Είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα φυσικά, το να είσαι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας (στο Champions League), κάτι για το οποίο είμαι περήφανος.»

«Χρειάζομαι να συνεχίσω έτσι και να σκοράρω περισσότερα γκολ, και να κάνω το κενό ανάμεσα σε μένα και τους άλλους μεγαλύτερο!»

«Όμως προσπαθώ όλη την ώρα να σκοράρω απλά για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια – αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα.»

Μετά είπε δύο λόγια για το χθεσινό ματς, και συγκεκριμένα για το πώς καταλήξαμε στο ισόπαλο αποτέλεσμα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έπαιξαν καλά και έπαιζαν σχεδόν σαν ‘man-marking’ (το man-to-man πού λέμε πιο συχνά στην Ελλάδα)

«Σκοράραμε νωρίς το πρώτο γκολ, μετά το πρώτο λεπτό, μετά εκείνοι αντεπιτέθηκαν και έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε ήδη πρώτοι. Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο μπορούμε να μάθουμε.»

O Mo Salah σκοράρει εναντίον της Midtjylland.
O Mo Salah σκοράρει εναντίον της Midtjylland.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com