Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιόρτασε με επιβλητική τεσσάρα την επιστροφή του κόσμου!

Γιόρτασε με επιβλητική τεσσάρα την επιστροφή του κόσμου!

Επιβλητική εμφάνιση, τριάρα και ξανά στην κορυφή η Liverpool! Οι Reds αγωνίστηκαν με το κόσμο στο πλευρό της και ήταν απλά καλύτεροι από τους Λύκους, τους διέλυσαν με 4-0 και βρίσκονται ξανά στην κορυφή της Premier League, σε ισοβαθμία με την Tottenham.

Δίχτυα για την ομάδα του Klopp βρήκαν οι Salah, Wijnaldum, Matip και με αυτογκόλ ο Semedo.
Α’ Ημίχρονο: Με τους Kelleher και Neco Williams να διατηρούν τις θέσεις τους στο βασικό σχήμα παρατάχθηκαν οι Reds κόντρα στη Wolves. Με ένα φάουλ του Neves στο 4ο λεπτό που κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Kelleher απείλησαν οι φιλοξενούμενοι. Με κεφαλιά του Mane στο 12′ απάντησαν στις ευκαιρίες οι πρωταθλητές. Σπουδαία επέμβαση πραγματοποίησε ο Kelleher στο 17′ απομακρύνοντας σε κόρνερ το έξυπνο και επικίνδυνο σκάψιμο του Podence. Η ομάδα του Klopp ήταν όμως αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24′! Ο Coady δεν υπολόγισε σωστά και δεν έκανε σωστό κοντρόλ, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί ο Mo Salah και να τελειώσει ιδανικά την φάση με το αριστερό, γράφοντας το 1-0! Ο Αιγύπτιος απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 35′, αλλά ο Rui Patricio μπλόκαρε σταθερά. Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου είχαμε μια ακόμη χρήση VAR, η οποία όμως αυτή τη φορά δεν αδίκησε την Liverpool. Αρχικά, ο Craig Pawson υπέδειξε πέναλτι για δήθεν ανατροπή του Coady από τον Mane, αλλά ο διαιτητής είδε στο monitor πως δεν υπήρχε καμία απολύτως παράβαση, με τον παίκτη των Λύκων να πέφτει μόνος του.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία του Mane ξεκίνησε η επανάληψη, αλλά ο Πορτογάλος keeper των Λύκων κατάφερε να μπλοκάρει. Ο Mane δεν βρήκε δίχτυα ούτε στο 51′, όταν το πλασέ του έφυγε άουτ. Οι Reds συνέχιζαν να ψάχνουν το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά βρήκαν με ένα υπέροχο πλασέ του Gini Wijnaldum από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 59′! Η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι του Patricio και ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε φυσικά να αντιδράσει. Μόλις εννέα λεπτά πέρασαν και η Liverpool χτύπησε ξανά! Αυτή τη φορά σκόραρε ο Matip με κεφαλιά, μετά από εξαιρετική σέντρα του Salah με το αριστερό. Μετά το 3-0 αντικαταστάθηκε ο Neco Williams από τον Trent Alexander-Arnold και δύο λεπτά μετά το γκολ, δήλωσε παρών ο Kelleher μαζεύοντας την κεφαλιά του Dendocker. Στο 73ο λεπτό πέρασε εντός ο Jota αντί του Bobby Firmino, κόντρα στην πρώην ομάδα. οι Πρωταθλητές δεν ήταν όμως διατεθειμένοι να σταματήσουν στο 3-0 και μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και σέντρα του Alexander-Arnold βρήκαν και τέταρτο γκολ, με τον Semedo να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, θέλοντας να απομακρύνει. Λίγες στιγμές μετά το 4-0, ο Kelleher προστάτεψε ξανά την εστία του, αποκρούοντας το σουτ του Nouri. Στο 81ο λεπτό πέρασε ο Keita αντί του Henderson για την Liverpool. Λίγο εκτός εστίας έφυγε το αριστερό σουτ του Salah στο 91′, ενώ ψηλά έφυγε η κεφαλιά του Dendoncker στο 93′.

Για τους Reds ακολουθεί την Τετάρτη ο αγώνας με την Midtjylland για το Champions League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Kelleher, N.Williams (Alexander-Arnold 68′), Fabinho, Matip, Robertson, Henderson (Keita 81′), Wijnaldum, Jones, Salah, Mane, Firmino (Jota 73′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Phillips, Τσιμίκας, Minamino

Wolves: Patricio, Boly, Coady, Dendoncker, Semedo, Moutinho, Neves (Silva 62′), Marcal, Traore, Neto, Podence (Ait-Nouri 71′)

Το πρώτο φετινό γκολ του Joel Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com