Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Ήταν μία ολοκληρωμένη ομαδική εμφάνιση»

Kelleher: «Ήταν μία ολοκληρωμένη ομαδική εμφάνιση»

Το ομαδικό πνεύμα της Liverpool ως παράγοντα πού πυροδότησε τη χθεσινή επιβλητική νίκη της επί της Wolves υπερτόνισε ο Caoimhin Kelleher.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, ο οποίος αντικατέστησε τον Alisson για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά πού έδωσαν και αυτή τη νίκη στους Reds, μην παραλείποντας να συμπεριλάβει σε αυτά τη μερική επιστροφή του κοινού του Anfield.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του Ιρλανδού στο site της ομάδας:

«Ήταν εμφάνιση κορυφαίου επιπέδου.»

«Από το πρώτο λεπτό απόψε (σ.σ. χθες) ήμασταν φλεγόμενοι (on fire) και παίξαμε πολύ καλά. Σκοράραμε 4 γκολ και μπορούσαμε και λίγα περισσότερα. Ήταν μία εξαιρετική ομαδική εμφάνιση από όλες τις απόψεις.»

Στη συνέχεια μίλησε για τη δική του δεύτερη σερί καλή εμφάνιση και το μηδέν πού κράτησε:

«Γι’ αυτό είμαι εδώ!»

«Απλά προσπαθώ να είμαι εδώ για την ομάδα ώστε να τη βοηθώ σε τέτοιες στιγμές, και ευτυχώς ήμουν σε θέση να κάνω αυτές τις αποκρούσεις και να κρατήσω το μηδέν.»

«Το να κρατήσω το μηδέν, για μένα και για την αμυντική τετράδα, είναι το σημαντικότερο για μας. Αυτό σημαίνει ότι κάναμε τη δουλειά μας.»

Τέλος, για τον κόσμο και τη στήριξη πού επιτέλους έλαβε η ομάδα από αυτόν και από κοντά:

«Ήταν καταπληκτικό. Ήμασταν τόσο πολύ καιρό χωρίς αυτούς πού έμοιαζε λίγο παράξενο να τους ξαναβλέπουμε, όμως ήταν τόσο καταπληκτικό συναίσθημα να τους έχουμε ξανά μαζί μας.»

«Η υποστήριξη πού δίνουν, ειλικρινά, είναι διαφορετική κλάση. Είδατε σήμερα πώς αποδίδουμε όταν είναι εδώ, οπότε το να τους έχουμε ξανά σήμερα ήταν ένα πραγματικό συν.»

Ο Caoimhin Kelleher πραγματοποιεί μία από τις χθεσινές αποκρούσεις του.
Ο Caoimhin Kelleher πραγματοποιεί μία από τις χθεσινές αποκρούσεις του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com