Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν μπορώ να βρω τα θετικά του Brexit»

Klopp: «Δεν μπορώ να βρω τα θετικά του Brexit»

Από την αρχή του νέου έτους η Αγγλία δεν θα είναι πλέον μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης και ο Jürgen Klopp κλήθηκε να μιλήσει για το λεγόμενο Brexit και τις επιπτώσεις που θα φέρει στο Αγγλικό ποδόσφαιρο αναφορικά με τις μεταγραφές παικτών για τα μικρότερα τμήματα των συλλόγων.

Ο τεχνικός των Reds αναλυτικά είπε:

“ Περιμένω ακόμα να μάθω ποιο θα είναι το πρώτο πλεονέκτημα που θα φέρει το Brexit, ίσως κάποιος μπορεί να μου πει τι θα βελτιωθεί πραγματικά μετά από το Brexit. ”

“ Φυσικά και δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω ή να πω πολλά, αλλά ως ένα άτομο που ενδιαφέρεται, απλά περιμένω για το πρώτο θετικό που θα φέρει το Brexit. Γιατί μέχρι στιγμής, δεν θυμάμαι και πολλά, για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Οι σύλλογοι από την πλευρά πάλεψαν όσο περισσότερο μπορούσαν για μια λύση. Για εμένα είναι απλά μια απόφαση, η οποία θα ήταν χειρότερη δίχως τις συζητήσεις. ”

“ Η FA θέλει να βεβαιωθεί πως οι ομάδες δεν θα αποκτήσουν ξανά πάρα πολλούς παίκτες από άλλες χώρες, γιατί φοβάται πως δεν θα βρουν τον δρόμο τους τα εγχώρια ταλέντα. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Αν παρατηρήσετε όμως τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας, βρίσκεται στις πρώτες δύο ή τρεις θέσεις, ακόμη και πριν τους περιορισμούς. ”

“ Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα ταλέντα με το αρνούμαστε να αποκτήσουμε άλλα ταλέντα. ”

Η ιδέα του Brexit δεν αρέσει στον Jürgen Klopp.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com