Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Clattenburg: «Θα έδινα και εγώ το πέναλτι στον Welbeck»

Clattenburg: «Θα έδινα και εγώ το πέναλτι στον Welbeck»

Θέση πήρε ο πρώην διαιτητής της Premier League, Mark Clattenburg μέσω της στήλης που διατηρεί στην Daily Mail για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Danny Welbeck στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Liverpool και οδήγησε στην ισοφάριση του Gross.

Αναλυτικά έγραψε:

“ Ήταν μια από τις δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πάντα σηκώνουν συζήτηση. Αν δώσεις πέναλτι κατά του Andy Robertson, θα σε κατηγορήσουν πως είσαι σκληρός. Αν δεν δώσεις το πέναλτι, θα σε κατηγορήσουν πως ευνόησες τους πρωταθλητές. ”

“ Στην κανονική ροή, δεν φάνηκε να είναι πέναλτι, λόγω της κατεύθυνσης που πήρε η μπάλα. Ο Stuart Attwell θα πρέπει να νόμιζε πως ο Robertson πήρε την μπάλα. ”

“ Όμως, ο VAR, Kevin Friend μελέτησε την φάση και είδε πως ο Danny Welbeck πήρε την μπάλα πριν από τον Robertson, ο οποίος προσπαθούσε να απομακρύνει τον κίνδυνο και έπιασε το πόδι του επιθετικού της Brighton. ”

“ Οπότε δεν πρέπει να υπάρξει κάποια αμφισβήτηση, ήταν φάουλ. Ο Jürgen Klopp δεν ήταν χαρούμενος, αλλά και εγώ θα έδινα αυτό το πέναλτι. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να διαφωνήσει, λέγοντας πως δεν ήταν ξεκάθαρο, αλλά τα replays έδειξαν πως ήταν φάουλ και υπήρξε χτύπημα, το οποίο έχασε στην πραγματική ροή ο Attwell. Το VAR έκανε την δουλειά του. ”

Η απόφαση των διαιτητών άφησε με πολλά παράπονα τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com