Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 28/11/1992 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Mike Marsh (vid)

Σαν σήμερα: 28/11/1992 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Mike Marsh (vid)

Το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε ο Mike Marsh σαν σήμερα, σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield με αντίπαλο την Crystal Palace.

Οι Κόκκινοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, είχαν «καθαρίσει» στην ουσία την υπόθεση νίκη! Αρχικά ο Steve McManaman με κεφαλιά από σέντρα του John Barnes στο 7′ θα ανοίξει το σκορ, με τον δεξιό αμυντικό των Reds Mike Marsh να σημειώνει με έναν κεραυνό το 2-0 από ασίστ του Steve McManaman στο 9′. Το γκολ του Mike Marsh, που ήταν το πρώτο του με την Κόκκινη φανέλα, παρέμεινε ως τέρμα για δεξιό αμυντικό που φορούσε τον αριθμό 2 στην πλάτη, μέχρι την ημέρα που σημείωσε ο Alvaro Arbeloa το γκολ εναντίον της Reading τον Απρίλιο του 2007 (φορούσε και ο Ισπανός το 2 στην πλάτη).

Το 3-0 θα γράψει ο Steve McManaman στο 19′, για να «πάρουν ανάσα» οι φιλοξενούμενοι έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 61′ ο Ronny Rosenthal θα γράψει το 4-0 από ασίστ του Steve McManaman, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο των Κόκκινων ο Don Hutchison από ασίστ του Mike Marsh στο 76′.

Τον θρίαμβο των Reds επί των Eagles στο Anfield, παρακολούθησαν 36.380 θεατές και διαιτητής ήταν ο S. J. Lodge.

Στο 7′:44″ του παρακάτω video, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα 5 γκολ των Κόκκινων επί των Αετών:

Σαν σήμερα: 28/11/1992 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Mike Marsh
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com