Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 28/11/2007 Κόκκινη τεσσάρα στους Dragons (vid)

Σαν σήμερα: 28/11/2007 Κόκκινη τεσσάρα στους Dragons (vid)

Σαν σήμερα σε άλλη μία Ευρωπαϊκή βραδυά, οι Reds του Rafa Benitez κέρδισαν τους Dragons της Πορτογαλίας, την Porto, για την φάση των Ομίλων του Champions League στο Anfield.

Οι Κόκκινοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Fernando Torres από ασίστ του Steven Gerrard στο 19′, για να ισοφαρίσουν οι Πορτογάλοι στο 33′ με τον Lisandro López.

Οι Reds στο δεύτερο ημίχρονο θα πάρουν τη νίκη στα τελευταία 12′ λεπτά της αναμέτρησης. Αρχικά στο 78′ ο Fernando Torres θα γράψει το 2-1 από ασίστ του Harry Kewell, για να κάνει το 3-1 ο Steven Gerrard από το σημείο του πέναλτι στο 82′.

Το τελικό 4-1 θα σημειώσει ο Peter Crouch από ασίστ του Steven Gerrard στο 87′. Η νίκη αυτή μας έδωσε το δικαίωμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.  Αυτό ήταν το υπ’ αριθμόν 150 παιχνίδι μας στον θεσμό, συμπεριλαμβανομένου και των προκριματικών.

Για την ιστορία της αναμέτρησης, ο Steve Finnan πραγματοποίησε την 200η του εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα & 50η στην Ευρώπη. Επίσης για την ιστορία της αναμέτρησης, ο μελλοντικός άσσος των Reds Raúl Meireles πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 41.095 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ιταλός R. Rosetti.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 28/11/2007 Κόκκινη τεσσάρα στους Dragons
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com