Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/11/2015 Νίκη επί Bordeaux στον δρόμο για Βασιλεία (vid)

Σαν σήμερα: 26/11/2015 Νίκη επί Bordeaux στον δρόμο για Βασιλεία (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Girondins de Bordeaux στο Anfield στην φάση των ομίλων του UEFA Europa League και θα πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Κόκκινοι ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη με τους Γάλλους, για να έχουν το «πάνω χέρι» στην υπόθεση πρόκριση, στη φάση των νοκ άουτ της διοργάνωσης. Έτσι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι Γάλλοι ευτύχησαν να προηγηθούν εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος του Simon Mignolet. Ο Βέλγος διεθνής τερματοφύλακας, κράτησε παραπάνω από όσο έπρεπε την μπάλα στα χέρια του και ο διαιτητής έδωσε έμμεσο μέσα στην περιοχή των Reds. Η εκτέλεση του βρήκε τον Henri Saivet να χρίζεται σκόρερ στο 33′ και τους fans στις κερκίδες να προβληματίζονται.

Δεν πτοήθηκαν οι όμως οι Κόκκινοι παίκτες και πέντε λεπτά αργότερα σε σέντρα του James Milner από αριστερά, ο Christian Benteke βρέθηκε στο έδαφος της περιοχής των Γάλλων και ο Ισραηλινός διαιτητής A. Yefet έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Εκτελεστής ο James Milner και φυσικά 1-1 στο 38′.

Το τελικό 2-1 για τους Reds σημείωσε ο Christian Benteke από ασίστ του Nathaniel Clyne στο 45′. Με τη νίκη τους αυτή οι Κόκκινοι πήραν πλεονέκτημα για την πρόκριση και ήθελαν απλά να αποφύγουν την ήττα στο τελευταίο τους παιχνίδι στον όμιλο, όπως και έκαναν.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Πέμπτης παρακολούθησαν 42.525 θεατές.

Ακολουθούν φάσεις και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 26/11/2015 Νίκη επί Bordeaux στον δρόμο για Βασιλεία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com