Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει ο κόσμος στο Anfield!

Επιστρέφει ο κόσμος στο Anfield!

Είναι γεγονός! Ο κόσμος της Liverpool επιστρέφει στο Anfield για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο και παράλληλα για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση της Premier League!

Η Αγγλική Κυβέρνηση ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης πως πλέον η πόλη του Liverpool βρίσκεται στην Κατηγορία 2 και όχι στην Κατηγορία 3, κάτι που σημαίνει πως βελτιώθηκε η επιδημιολογική εικόνα και ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο!

Η επιστροφή του κόσμου στο Anfield όπως όλα δείχνουν θα γίνει στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την Wolves και 2.000 Red Fans θα βρεθούν στις κερκίδες του θρυλικού γηπέδου.

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Nuno Espirito Santo είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Δεκέμβρη και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί επίσημα η ώρα έναρξης της.

Τα δεδομένα αναφορικά με τις Κατηγορίες των περιοχών του Νησιού ενδέχεται να αλλάξουν, αλλά όπως όλα δείχνουν, η Liverpool θα αγωνιστεί με κόσμο στα επόμενα 4 παιχνίδια της για την Premier League, δύο εντός έδρας και δύο εκτός, κόντρα σε Fulham και Crystal Palace.

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου με την Brighton, αφού το εθνικό lockdown δεν θα έχει ολοκληρωθεί.

Μπορεί οι 2.000 για το Anfield να αποτελούν ένα μικρό, νούμερο όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, αλλά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δεν θα είναι πλέον άδειο το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com