Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα

Κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα

Εντός έδρας ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε η Liverpool από την Atalanta στο Anfield για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, σε μια βραδιά που τίποτα δεν βγήκε στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Η Liverpool γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα στο Champions League από το 2014.

Οι Reds έμειναν στους 9 βαθμούς και πλέον ακολουθούν Atalanta και Ajax με 7.

Α’ Ημίχρονο: Με πολλές αλλαγές και μεταξύ άλλων τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινάει και τον Mo Salah να επιστρέφει παρατάχθηκαν οι Reds κόντρα στην Atalanta, με την Ιταλική ομάδα να έχει την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με αριστερό σουτ του Ilicic στο 3′, ενώ ο Alisson σταμάτησε με το δεξί χέρι το δυνατό σουτ του Gosens στο 8′. Το σουτ του Gomez δύο λεπτά αργότερα έφυγε λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή κατά το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, με την Liverpool να μην μπορεί να βρει τα πατήματα της και να δημιουργήσει, λόγω και των πολλών αλλαγών. Η ομάδα του Klopp είχε τη μοναδική της καλή στιγμή με ένα δεξί σουτ του Salah που έφυγε άουτ στο 44′.

Β’ Ημίχρονο: Την κίτρινη κάρτα, πρώτη στην αναμέτρηση αντίκρισε ο Κώστας Τσιμίκας στο 56′ για πάτημα στον Gossens. Το δεύτερο μέρος δεν είχε φάση μέχρι το 60′, όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Ilicic. Ο Gomez βρήκε με σέντρα τον Σλοβένο και εκείνος με μια επαφή έγραψε το 0-1 για την Atalanta. Αμέσως μετά το 0-1, ο Klopp προχώρησε σε 4 αλλαγές. Οι Fabinho, Jota, Firmino και Robertson πέρασαν εντός αντί των Salah, Origi, Wijnaldum και Τσιμίκα. Οι αλλαγές του Klopp δεν πρόλαβαν να κάνουν τη διαφορά και στο 64′ οι Ιταλοί χτύπησαν ξανά, αυτή τη φορά για το 0-2 με σκόρερ τον Gosens, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Hateboer και εκτέλεσε τον Alisson. Οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους στο 85′ με την είσοδο του Minamino αντί του Matip, με τον Fabinho να συνεχίζει ως στόπερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Referee: Carlos del Cerro Grande (ESP)

Liverpool: Alisson, N.Williams, R.Williams, Matip (Minamino 85′), Τσιμίκας (Robertson 61′), Milner, Wijnaldum (Fabinho 61′), Jones, Salah (Firmino 61′), Origi (Jota 61′), Mane

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Kelleher, Koumetio, Cain, Clarkson

Atalanta: Gollini, Toloi, Romero, Djimsiti, Hateboer, De Roon, Pessina (Miranchuk 84′), Freuler, Gosens (Mojica 75′), Gomez, Ilicic (Zapata 70′).

Επόμενος αγώνας για τους Reds το μεσημέρι του Σαββάτου στην έδρα της Brighton.

Δεν ήταν η βραδιά των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com