Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Απίστευτος ο Matip»

Klopp: «Απίστευτος ο Matip»

Klopp και Matip λίγο μετά την υπογραφή του Joel στο νέο του συμβόλαιο.

Τον Joel Matip αποθέωσε με σημερινές του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Jürgen Klopp, χαρακτηρίζοντας τον ως απίστευτο ποδοσφαιριστή.

Ο Γερμανός τεχνικός αυτή τη φορά δήλωσε:

“ Βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία. Ο Joel είναι απίστευτος από τότε που υπέγραψε στην ομάδα μας. Ήταν απίστευτος και πριν. Αυτός ήταν ο λόγος που τον αποκτήσαμε. ”

“ Είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής και παίζει απίστευτα καλά. Ναι, ήταν άτυχος με τους τραυματισμούς. Πριν έρθει δεν είχε τραυματισμούς. Έπαιζε στην Schalke για τέσσερα, πέντε ή έξι χρόνια. ” Είπε ο Γερμανός.

“ Από την στιγμή που έχεις όμως τον πρώτο σου, πρέπει να σταθείς τυχερός με τους υπόλοιπους. Ήταν όμως διαφορετικοί μεταξύ τους. Στον τελευταίο τραυματισμό που είχε, κάποιος του έκοψε τον τένοντα στο δάχτυλο στο περσινό παιχνίδι με την Everton. Έπειτα έμεινε εκτός και όλοι σκέφτονταν πως είναι ευάλωτος (στους τραυματισμούς), ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας τραυματισμός που όλοι θα πάθαιναν στην συγκεκριμένη περίπτωση. ”

“ Τώρα έχει επιστρέψει και ελπίζουμε να διατηρηθεί αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Δεν ξέρω, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με εκείνον τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι ένας σούπερ παίκτης. ” Ολοκλήρωσε ο Jürgen Klopp.

Πανέτοιμος για τον αγώνα με την Leicester ο Joel Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com