Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντιδράσεις οπαδών της Liverpool για τον Coote μετά το United-West Brom

Αντιδράσεις οπαδών της Liverpool για τον Coote μετά το United-West Brom

Η ανάμνηση του David Coote είναι ακόμα νωπή στους οπαδούς της Liverpool, μετά τα όσα συνέβησαν στο Merseyside Derby πριν από 5 βδομάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Coote ήταν ο Video Assistant Referee σε εκείνο το ισόπαλο παιχνίδι πού έγινε στο Goodison Park, με τους οπαδούς της Liverpool να του επιρρίπτουν την ευθύνη της απώλειας δύο πόντων για την ομάδα μας, πρωτίστως και κυρίως γιατί δεν ειδοποίησε τον Michael Oliver να δει τη φάση του τραυματισμού του Virgil van Dijk και κατά συνέπεια να αποβάλλει τον Jordan Pickford στα πρώτα λεπτά, και δεύτερον για το offside πού έδωσε κατόπιν χρήσης του VAR εις βάρος του Mane και των Reds στη φάση του γκολ του Jordan Henderson στις καθυστερήσεις του ντέρμπι.

Ο Coote ήταν ο πρώτος διαιτητής στο χθεσινό παιχνίδι στο Old Trafford ανάμεσα στη Manchester United και τη West Brom, και με τις (σωστές τουλάχιστον σε δύο από τις τρεις περιπτώσεις) αποφάσεις του τράβηξε ξανά τα βλέμματα πάνω του.

Η μία φάση στην οποία πρωταγωνίστησε έχει δύο σκέλη, καθώς πρώτα έδωσε πέναλτι υπέρ της United για χέρι αμυντικού της Bromwich μέσα στην περιοχή. Ο Johnstone απέκρουσε την εκτέλεση του Bruno Fernandes, όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη λόγω πρόωρης μετακίνησης του τερματοφύλακα από τη γραμμή του. Στη δεύτερη εκτέλεση ο Fernandes ευστόχησε.

Η δεύτερη φάση είναι σίγουρα πιο αμφιλεγόμενη. Λίγα λεπτά πριν το γκολ της United ο Coote είχε δώσει πέναλτι υπέρ της West Brom για μαρκάρισμα ξανά του Fernandes μέσα στην περιοχή των Red Devils. Εν συνεχεία όμως ο VAR τον κάλεσε να ξαναδεί τη φάση από το monitor του, και σε δεύτερο χρόνο αντέστρεψε την αρχική του απόφαση.

Ως αποτέλεσμα, και δεδομένου του πρόσφατου παρελθόντος της Liverpool με τον συγκεκριμένο διαιτητή, αλλά και του…αιώνιου παρελθόντος με την ομάδα του Solskaer, μερικοί οπαδοί των Reds αντέδρασαν μέσω social media για τις αποφάσεις του, με το πνεύμα των αντιδράσεών τους να συνοψίζεται στα παρακάτω σχόλια:

  • «Ο David Coote ξαναχτύπησε.»
  • «Η ειρωνεία ενός καλέσματος από τον VAR στον David Coote να αντιστρέψει μία απόφαση στο Old Trafford δε διέφυγε από τους οπαδούς της Liverpool.»
Παράπονα είχαν Klopp και Robertson από τον Coote στον αγώνα με τη Burnley το καλοκαίρι.
Παράπονα είχαν Klopp και Robertson από τον Coote στον αγώνα με τη Burnley το καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com