Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευμένοι οπαδοί της Liverpool με τον ορισμό του Coote στο VAR

Απογοητευμένοι οπαδοί της Liverpool με τον ορισμό του Coote στο VAR

Παράπονα είχαν Klopp και Robertson από τον Coote στον αγώνα με τη Burnley το καλοκαίρι.

Το ξύσιμο πρόσφατων πληγών σε οπαδούς της Liverpool επέφερε ο ορισμός του David Coote ως VAR στον επερχόμενο αγώνα με τη Leicester City.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε οριστεί Video Assistant Referee και στο πρόσφατο Merseyside Derby, με την πλευρά της Liverpool να είναι δυσαρεστημένη μαζί του, κατά πρώτον διότι δεν ειδοποίησε τον Michael Oliver να δει τη φάση του τραυματισμού του Virgil van Dijk από τον Jordan Pickford (κάτι πού αν είχε γίνει θα είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του τερματοφύλακα της Everton), κατά δεύτερον για το offside πού έδωσε στη φάση του παρά τρίχα νικητήριου γκολ του Jordan Henderson.

Ως αποτέλεσμα της νέας του τοποθέτησης σε αγώνα των Reds, πολλοί οπαδοί της ομάδας μας εξέφρασαν μέσω Twitter την απογοήτευσή τους για τη συγκεκριμένη απόφαση της FA, και εμείς σας παρουσιάζουμε ορισμένα από αυτά τα σχόλια:

  • «O David Coote είναι ο VAR του Liverpool vs Leicester το σαββατοκύριακο. Είναι κάποιου είδους άρρωστο αστείο αυτό;»
  • «Αν μιλήσω, θα έχω μεγάλο πρόβλημα», γράφει ο διαχειριστής γνωστής σελίδας πού ασχολείται με το ρεπορτάζ της Liverpool.
  • «Ο David Coote είναι ο VAR για το επόμενο παιχνίδι μας, με τη Leicester City. Δε μπορώ να το πιστέψω. Μετά το φιάσκο του αγώνα με την Everton περίμενα η PL να ξέρει καλύτερα.»
  • «Ο Chris Kavanagh θα είναι ο διαιτητής του Liverpool v Leicester την Κυριακή και ο David Coote στο VAR. Είναι απίστευτο πού του επετράπη να βρίσκεται οπουδήποτε κοντά στα παιχνίδια μας μετά τα πρόσφατα γεγονότα στα οποία ενεπλάκη. Είναι απογοητευτικό.»
  • «Λιγότερο από ένα μήνα μετά και ο David Coote επιστρέφει στο VAR το σαββατοκύριακο για το παιχνίδι Liverpool v Leicester. Υπάρχει κυριολεκτικά μηδενική αξιοπιστία για απαίσιες αποφάσεις. Μία βδομάδα έμεινε εκτός και μετά επέστρεψε.»
O David Coote.
O διαιτητής David Coote.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com