Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραραν με τις εθνικές τους Wijnaldum, Mane και Keita! (vids)

Σκόραραν με τις εθνικές τους Wijnaldum, Mane και Keita! (vids)

Στην αγωνιστική δράση με τις εθνικές τους ομάδες επέστρεψαν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της Liverpool και μάλιστα οι Gini Wijnaldum, Sadio Mane και Naby Keita βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Gini σημείωσε δύο τέρματα, στο 6′ και στο 14′ στη νίκη της Ολλανδίας με 3-1 επί της Βοσνίας και έγινε αλλαγή στο στο 64ο λεπτό με τον van de Beek να περνάει στην θέση του. Ο μέσος της ομάδας μας αφιέρωσε τα γκολ του τον τραυματία, Virgil van Dijk.

Ο Sadio Mane σημείωσε το μοναδικό γκολ στο 82′ στην αναμέτρηση της χώρας του με την Γουινέα-Μπισάου και έστειλε την χώρα του στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Γκολ σημείωσε και ο Naby Keita, αφού άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό στην ισοπαλία της εθνικής Γουινέας με εκείνη της Τσαντ για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Jordan Henderson ξεκίνησε βασικός στην ήττα της Αγγλίας με σκορ 2-0 από το Βέλγιο, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με τον Harry Winks να περνάει στη θέση.

Βασικός ξεκίνησε και ο Κώστας Τσιμίκας στο πέρασμα της Εθνικής Ελλάδος με 0-2 από τη Μολδαβία, αλλά έγινε και εκείνος αλλαγή στο 62′.

Τέλος, ο Neco Williams έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο και βοήθησε την Ουαλία να επικρατήσει της Ιρλανδίας με 1-0. Στον πάγκο της Ιρλανδίας έμεινε ο Kelleher.

Δύο γκολ ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com