Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα θυμόμαστε τον υπέροχο Ray Clemence»

Klopp: «Θα θυμόμαστε τον υπέροχο Ray Clemence»

O Ray Clemence πανηγυρίζει μία από τις κούπες του με τη Liverpool.

Ο Jürgen Klopp εξέφρασε την εκτίμησή του από όλους στη Liverpool FC για τον Ray Clemence, αφού ο θρύλος των Reds δυστυχώς ‘έφυγε’ την Κυριακή.

Θεωρείται από πολλούς ως ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία του συλλόγου, τα 665 παιχνίδια του Clemence και τα 13 χρόνια στην πρώτη ομάδα στο Anfield απέδωσαν τρία ευρωπαϊκά κύπελλα και πέντε τίτλους πρωταθλήματος μεταξύ πολλών σημαντικών τίτλων.

Ο πρώην διεθνής της εθνικής Αγγλίας συνέχισε την καριέρα του στην Tottenham Hotspur για 7 σεζόν όταν αναχώρησε από τη Liverpool το 1981 και είχε τον σεβασμό ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Τα εγκάρδια αφιερώματα στον Clemence υπήρξαν άφθονα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του σε ηλικία 72 ετών και, μιλώντας εξ ονόματος της ομάδας και του προσωπικού της πρώτης ομάδας, ο Klopp περιέγραψε λεπτομερώς την τεράστια εκτίμηση που του είχε.

«Αυτή είναι μια εξαιρετικά λυπηρή στιγμή για όλους που συνδέονται με την Liverpool FC και εμείς, ως ομάδα και διοίκηση, στέλνουμε όλη μας την αγάπη στην οικογένειά του.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι είναι εξαιρετικοί παίκτες που κάνουν εξαιρετικές ομάδες. Αρκεί να ακούσετε τους θρύλους της LFC από την εποχή του για να καταλάβετε τη σημασία του. Το λένε καλύτερα από ποτέ, ότι ο Ray Clemence είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο σύλλογός μας μας είναι τόσο ξεχωριστός όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν ένας από τους θεμέλιους λίθους που έχτισε ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας αυτού του συλλόγου.

Το συναίσθημά μας σε αυτήν τη στιγμή είναι φυσικά συντριπτική θλίψη, αλλά είναι επίσης εκτίμηση. Οι οπαδοί μας θα θυμούνται με πάθος έναν εξαιρετικό παίκτη και ένα υπέροχο άτομο που συνέβαλε τόσο πολύ στη Liverpool.

Αυτός και οι αγαπημένοι του είναι στις σκέψεις και τις προσευχές μας.

You will never walk alone

Jürgen»

Έφυγε από τη ζωή ο Ray Clemence.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com