Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/11/2008 Δύσκολη νίκη με Bolton στο Reebok Stadium (vid)

Σαν σήμερα: 15/11/2008 Δύσκολη νίκη με Bolton στο Reebok Stadium (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κάμψουν την αντίσταση της Bolton Wanderers στο Reebok Stadium για το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν την διεκδίκηση του τίτλου.

Οι Wanderers ήταν σε δεινή θέση με την θέση τους στην βαθμολογία κι έψαχναν ευκαιρία να ξεκολλήσουν από τα άσχημα αποτελέσματα. Με τους Κόκκινους πάντα «έβαζαν τα καλά τους» και αυτό έκαναν γι’ άλλη μία φορά εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου.

Οι Reds όμως έδειξαν την γνωστή τους υπομονή και επιμονή, η οποία δικαιώθηκε στο 28′ όταν από καλοζυγισμένη σέντρα του Fabio Aurelio, ο Dirk Kuyt με αριστοτεχνική κεφαλιά σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων, έγραψε το 0-1 παρά την προσπάθεια του Jussi Jääskeläinen να αποσοβήσει το «μοιραίο».

Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο, οι Wanderers θα στείλουν την μπάλα στα δίχτυα των Κόκκινων, όταν από κόρνερ του Gavin McCann, ο Gary Cahill με κεφαλιά θα σημειώσει τέρμα, το οποίο όμως ορθά θα ακυρωθεί για φάουλ στον Pepe Reina.

Οι Reds θα κλειδώσουν» το παιχνίδι στο 73′, όταν από περίτεχνη ενέργεια του Fernando Torres, σέντραρε χαμηλά από δεξιά και με κεφαλιά ψαράκι ο Steven Gerrard έγραψε το τελικό 0-2. Με τη νίκη τους οι Κόκκινοι, «έπιασαν» στην κορυφή της βαθμολογίας την Chelsea.

Το παιχνίδι στο Reebok Stadium παρακολούθησαν 24.893 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Rob Styles.

Στο 5’49» του παρακάτω video, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds με τους Wanderers:

Σαν σήμερα: 15/11/2008 Δύσκολη νίκη με Bolton στο Reebok Stadium
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com