Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/11/2012 Απόδραση από το Λονδίνο με Luis Suarez (vid)

Σαν σήμερα: 11/11/2012 Απόδραση από το Λονδίνο με Luis Suarez (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα έρθουν ισόπαλοι με την Chelsea στο Stamford Bridges για την Premier League, με τον Luis Suarez να δίνει την λύση προς το τέλος της συνάντησης.

Ο Brendan Rodgers θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του, λόγω του παιχνιδιού με την Anzhi Makhachkala στο Lokomotiv Stadium τρεις μέρες νωρίτερα, παρέταξε ένα σχήμα 3-5-2 στο Stamford Bridge απέναντι στους Blues, με τους Reds να δυσκολεύονται πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν προβλήματα στην άμυνα των Κόκκινων και σε μία από τις ευκαιρίες τους, ο John Terry με κεφαλιά από κόρνερ του Juan Mata, άνοιξε το σκορ (20′). Το πρώτο ημίχρονο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες να κάνουν το 2-0, χωρίς όμως να το πετύχουν.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Βόρειο – Ιρλανδός manager των Reds, άλλαξε το σχήμα της ομάδας του σε 4-2-3-1 και σταδιακά επήλθε ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μάλιστα οι Κόκκινοι άρχισαν να γίνονται απειλητικοί και στο 73′ από κόρνερ του Suso, ο Jamie Carragher στο πρώτο δοκάρι με γυριστή κεφαλιά προς τα πίσω βρήκε τον Luis Suarez αφύλακτο που επίσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Petr Cech, γράφοντας το τελικό 1-1. Για τον Jamie Carragher, ήταν η 1η του ασίστ μετά από περίπου 3,5 χρόνια!

Οι Κόκκινοι θα μπορούσαν να «κλέψουν» τους 3 βαθμούς της νίκες μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο δεν φάνηκαν τυχεροί στην τελική προσπάθεια και το 1-1 τους άφησε ικανοποιημένους, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Στο Stamord Bridge εκείνο το απόγευμα Κυριακής βρέθηκαν 41.627 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» μας Howard Webb.

Στο 4′:09″ του παρακάτω video, μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ του Luis Suarez:

Σαν σήμερα: 11/11/2012 Απόδραση από το Λονδίνο με Luis Suarez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com