Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Salah για City, Jota και Firmino

Ο Salah για City, Jota και Firmino

Στο Premier League Productions μίλησε ο Mohamed Salah και αναφέρθηκε στον σπουδαίο αυριανό αγώνα με την Manchester City, τον Diogo Jota που εντυπωσιάζει και τον σημαντικό, Bobby Firmino.

Ο Αιγύπτιος για τον αγώνα με τους Cityzens είπε:

“ Έχουν καταφέρει με τον τρόπο παιχνιδιού τους να βρίσκονται στην κορυφή για πολλά χρόνια. Κέρδισαν δύο Premier League, πριν την κερδίσουμε εμείς πέρυσι. Είναι απίστευτοι και στην Premier League και στο Champions League. ”

“ Πάντα οι αγώνες μας είναι ανταγωνιστικοί, πάντα υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα μας. Ανυπομονούμε για τον αγώνα και είμαι σίγουρος πως και εκείνοι ανυπομονούν για τον αγώνα, γιατί τώρα πρέπει εμείς να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στην Premier League. ”

“ Είμαστε ενθουσιασμένοι και σίγουρα είναι και εκείνοι. ”

Για τον Diogo Jota:

“ Είμαστε οι συμπαίκτες του και είμαστε χαρούμενοι για εκείνον. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τον συμπαίκτη μας να τα δίνει όλα κάθε μέρα στην προπόνηση. ”

“ Όταν βλέπεις κάποιον να έρχεται και να σκοράρει γκολ, είσαι χαρούμενος για εκείνον και νιώθεις πως θα βοηθήσει την ομάδα και θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα στην επίθεση. Ελπίζουμε αυτό να συμβαίνει ξανά και ξανά. ” Δήλωσε ο Salah.

“ Έχει σκοράρει μερικά γκολ, κάτι που είναι καλό για την ψυχολογία του. Οπότε, είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον. ”

Για τον Bobby Firmino:

“ Ο Bobby είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. ”

“ Έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό τα τελευταία 4 ή 5 χρόνια. Είναι απίστευτος. Χωρίς αμφιβολία, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το Champions League και την Premier League, αν δεν είχε θυσιαστεί για την ομάδα και αν δεν έπαιζε με αυτόν τον τρόπο, που δίνει ευκαιρίες στην ομάδα. ”

“ Είναι ένας απίστευτος παίκτης, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. ”

“ Όποτε παίζει, δίνει τον καλύτερο του εαυτό γιατί είμαστε μια ομάδα και προσπαθούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. ”

Mo Salah και Bobby Firmino στη νίκη επί της Sheffield United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com