Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Γνωρίζαμε πως ο Sakho δεν έκανε κάποιο λάθος»

Klopp: «Γνωρίζαμε πως ο Sakho δεν έκανε κάποιο λάθος»

Για την δικαίωση του Mamadou Sakho από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου και τη νίκη του στη δίκη με τη WADA για την τιμωρία που του είχε επιβληθεί το 2016 κλήθηκε να μιλήσει ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως ο ίδιος ήξερε πως ο Γάλλος δεν είχε κάνει κάποιο λάθος.

Ας δούμε αναλυτικά τα λόγια του Γερμανού:

“ Αυτό που σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ήταν: Επιτέλους! Διότι γνωρίζαμε για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πως ο Mama δεν είχε κάνει κάποιο λάθος. ”

“ Ήταν ένα τεράστιο, τεράστιο πλήγμα. Δεν μπόρεσε να παίξει στον τελικό του Europa League και δεν αγωνίστηκε στο EURO, αν δεν κάνω λάθος. Οπότε ήταν μια απολύτως τεράστια νίκη, στο 100%.”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Mama, που τελικά πήρε τουλάχιστον την απόδειξη πως δεν έκανε κάτι λάθος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. ”

“ Γιατί ναι, το doping 100% αποτελεί πρόβλημα. Ποτέ όμως δεν το είδα ως ένα πρόβλημα του ποδοσφαίρου, γιατί είμαι 30 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και δεν έχω συναντήσει ποτέ ένα περιστατικό doping. ”

“ Αν γίνει, είναι επειδή κάποιος έχει πάρει μια χαζή απόφαση. Όχι επειδή κάποιος ήθελε να αναρρώσει πιο γρήγορα ή κάτι τέτοιο. ”

“ Έχω ακούσει τέτοιες περιπτώσεις doping αλλά δεν είχα ποτέ κάποια ανάμιξη. ” Είπε ο Klopp.

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι επιτέλους καθαρός από αυτές τις κατηγορίες. ”

Ο Sakho κέρδισε την δίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com