Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «O προπονητής μας έχει μάθει να προσαρμοζόμαστε στα πάντα»

Trent: «O προπονητής μας έχει μάθει να προσαρμοζόμαστε στα πάντα»

Για 100η φορά βασικός στην Premier League έπαιξε ο Trent Alexander-Arnold εναντίον της West Ham.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης τύπου του Trent Alexander-Arnold αναλώθηκε στο περιβάλλον της Liverpool και στην αποψινή της αντίπαλο.

Ας δούμε τα θέματα για τα οποία τοποθετήθηκε…

  • Για το περιβάλλον στις τάξεις της ομάδας, το οποίο επιτρέπει στους νεαρούς παίκτες να εισχωρήσουν σε αυτή και να δείξουν την αξία τους:

«Αυτό πού βοηθά πολύ είναι ότι βρίσκονται μαζί μας στην προπόνηση. Στην προπόνηση ουσιαστικά κάνουμε τα ίδια πράγματα, παίζουμε και προπονούμαστε με τις ίδιες αρχές. Οπότε τα παιδιά έχουν συνηθίσει τον τρόπο πού παίζουμε. Παίζουν εναντίον του (στα ‘διπλά’ των προπονήσεων) και καταλαβαίνουν τα μηνύματα πού τους στέλνει ο προπονητής για το πώς θέλει να παίξουν. Για εμάς (τους ‘παλιούς’ της ομάδας) το θέμα είναι να διασφαλίζουμε την ύπαρξη ενός περιβάλλοντος όπου θα μπορούν να είναι ο εαυτός τους και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο πού παίζουμε.»

  • Για το αν νιώθει ότι πρέπει να αλλάξει τον τρόπο πού προσεγγίζει τον ρόλο του στην ομάδα, δεδομένης της απουσίας συγκεκριμένων παικτών (βλέπε van Dijk):

«Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε καταστάσεις, γιατί δε θα είναι η ίδια ομάδα κάθε βδομάδα, δε θα είναι ποτέ ιδανικά τα πράγματα. Πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά και σωματικά, ώστε να μπορείς να προσαρμοστείς σε κάθε κατάσταση πού θα σου δοθεί. Ο τρόπος πού το αντιμετωπίζουμε, η νοοτροπία πού μας έχει εμφυσήσει ο προπονητής τα τελευταία χρόνια μας οπωσδήποτε μας έχει βοηθήσει να είμαστε σε θέση να προσαρμοζόμαστε σε κάθε κατάσταση. Νομίζω ότι υπήρξαν πολλά παιχνίδια στα οποία έλειπε ένας σημαντικός παίκτης μας, και όμως καταφέραμε να ‘βγούμε μπροστά’. Θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει και τώρα. Έχουμε χάσει τον Virgil, ένας παίκτης μείζονος σημασίας για μας, και αυτό μας έφερε αντιμέτωπους με μία παράξενη δοκιμασία, καθώς από τότε πού ήρθε νομίζω δεν έχει χάσει κανένα λεπτό ποδοσφαίρου. Δεν έχουμε βιώσει το να μην τον έχουμε μαζί μας, όμως είναι μία νέα εμπειρία, και κάτι στο οποίο οφείλουμε να προσαρμοστούμε.»

  • Τέλος, για τις μεγαλύτερες αρετές πού θεωρεί ότι έχει η Atalanta, τις οποίες πιθανώς θα μετατρέψει σε απειλές για αυτόν και τους συμπαίκτες του, ο Trent είπε:

«Είναι η ομάδα πού έχουν, ο τρόπος πού δουλεύουν μαζί σαν σύνολο, ο τρόπος πού επιτίθενται μαζί, πού αμύνονται μαζί, είναι πολύ καλός, έχει μία ρευστότητα. Είναι μία πραγματική ομάδα, και αυτό είναι το καλύτερο κομπλιμέντο πού μπορώ να τους κάνω. Όλη τους η ομάδα έχει τη σωστή νοοτροπία, το σωστό τρόπο να κάνουν τα πράγματα. Είναι σημαντικό για μας να ξέρουμε ότι ήταν η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στην περσινή Serie A. Μακάρι να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε σωστά το πλάνο μας και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς.»

O Trent Alexander-Arnold κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
O Trent Alexander-Arnold κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com