Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Είμαι απίστευτα περήφανος για τις 100 μου εμφανίσεις»

Trent: «Είμαι απίστευτα περήφανος για τις 100 μου εμφανίσεις»

O Trent Alexander-Arnold κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Ο Trent Alexander-Arnold ήταν αυτή τη φορά ο παίκτης πού παρέστη στη συνέντευξη τύπου της Liverpool για το παιχνίδι του Champions League.

Στις δικές του απαντήσεις στις ερωτήσεις πού του έγιναν από τους δημοσιογράφους πριν την πτήση της ομάδας για το Μπέργκαμο, το δεξί full-back της ομάδας μας μίλησε για μία σειρά από θέματα, το πρώτο μέρος της οποίας σας παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως:

  • Για τις πρώτες του εντυπώσεις για τη συνεισφορά του Diogo Jota στην ομάδα:

«Πολύ θετικές. Εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ένα πολύ καλό παλικάρι, πού εγκλιματίστηκε σωστά, από την άποψη ότι ήταν σε θέση να κοινωνικοποιηθεί και να γίνει αμέσως μέρος της ομάδας. Δε μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω από έναν καινούριο παίκτη, γιατί δεν είναι εύκολο να έρθεις σε μία ομάδα και να εγκλιματιστείς τόσο γρήγορα. Όμως έχει προσαρμοστεί τόσο καλά στην ομάδα, και μαθαίνει κάθε μέρα τον τρόπο πού θέλουμε να παίζουμε και το πώς θέλει ο προπονητής από αυτόν να παίζει. Θεωρώ ότι είναι θετικό το ότι βρίσκεται μέσα και γύρω από την ομάδα.»

  • Για τις 100 εμφανίσεις στην Premier League με τη φανέλα της Liverpool πού έφτασε στο παιχνίδι με τη West Ham:

«Είναι ένα όνειρο. Είναι κάτι για το οποίο είμαι απίστευτα υπερήφανος. Το να πραγματοποιήσεις 100 εμφανίσεις στην Prem είναι κάτι πού μπορείς να ονειρευτείς μόνο σαν παιδί, και δεν περιμένεις ποτέ να το πετύχεις. Όμως είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα για μένα, είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και ευγνώμων για τις ευκαιρίες πού μου έχουν δοθεί. Χωρίς τη βοήθεια πολλών ανθρώπων κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής δε θα τα είχα καταφέρει.»

Για 100η φορά βασικός στην Premier League έπαιξε ο Trent Alexander-Arnold εναντίον της West Ham.
Για 100η φορά βασικός στην Premier League έπαιξε ο Trent Alexander-Arnold εναντίον της West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com