Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 31/10/2006 Νίκη επί Bordeaux με έκπληξη Benitez (vid)

Σαν σήμερα: 31/10/2006 Νίκη επί Bordeaux με έκπληξη Benitez (vid)

Σαν σήμερα οι Reds θα κερδίσουν την Bordeaux στο Anfield για την φάση των Ομίλων του Champions League, με τον Rafa Benitez να παρατάσσει την ίδια 11άδα με το προηγούμενο παιχνίδι, προς έκπληξη ακόμη και των παικτών!

Ο Ισπανός manager ήταν γνωστός για την φιλοσοφία του περί του συνεχούς rotation και η ανακοίνωση της 11άδας λίγο πριν την σέντρα, αποτέλεσε έκπληξη για όλους, ακόμα και για τους ποδοσφαιριστές, κάτι που δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Steven Gerrard. Τελευταία φορά που είχε κάνει κάτι ανάλογο ο Rafa Benitez, ήταν τον Φεβρουάριο του 2005, όταν παρέταξε την ίδια 11άδα στα συνεχόμενα παιχνίδια με Charlton & Fulham (1 & 5/2/2005 αντίστοιχα). Από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι το παιχνίδι με την Γαλλική ομάδα, μεσολάβησαν 100 παιχνίδια!

Στα του παιχνιδιού με την Bordeaux, οι Κόκκινοι κέρδισαν με 3-0, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League της σεζόν 2006-2007. Το σκορ είχε ανοίξει ο Luis Garcia στο 23′, για να πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας μας ο Steven Gerrard στο 72′ λεπτό, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από το δεύτερο προσωπικό γκολ του Luis Garcia στο 76′.

Οι Γάλλοι έπαιζαν με 10 παίχτες από το 67′, λόγω της αποβολής του Fernando Menegazzo με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο τάκλιν στον John Arne Riise. Για την ομάδα μας ο Boudewijn Zenden είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Xabi Alonso, o Jermaine Pennant στη θέση του Peter Crouch, ενώ ο Robbie Fowler αντικατέστησε τον MVP του αγώνα Luis Garcia. Δε χρησιμοποιήθηκαν από τον Rafa Benitez οι Jerzy Dudek, Daniel Agger, Fábio Aurélio και Stephen Warnock.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τρίτης παρακολούθησαν 41.978 θεατές και διαιτητής ήταν ο Γερμανός M. Merk.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 31/01/2006 Νίκη επί Bordeaux με έκπληξη Benitez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com