Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Alisson για τον αγώνα με τη Midtjylland

Οι δηλώσεις του Alisson για τον αγώνα με τη Midtjylland

Ο Alisson Becker ήταν αυτή τη φορά ο παίκτης πού συνόδευσε τον Jurgen Klopp στη συνέντευξη τύπου για το επόμενο παιχνίδι του Champions League.

Οι ερωτήσεις πού έγιναν στον τερματοφύλακα της Liverpool και οι απαντήσεις του επικεντρώθηκαν κυρίως στο πώς κατάφερε να επιστρέψει τόσο γρήγορα μετά από τον τραυματισμό πού αρχικά ήταν να τον κρατήσει 4-6 βδομάδες εκτός, και στην αποψινή μας αντίπαλο.

  • Για τη γρήγορη επιστροφή του από τον τραυματισμό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος πού επέστρεψα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και είχα τους φυσικοθεραπευτές στο πλευρό μου, οι οποίοι με βοήθησαν να επιταχύνω την αναρρωτική διαδικασία. Με το που ο γιατρός είπε ‘4-6 βδομάδες’, του είπα ‘όχι γιατρέ, θα πάμε για 2, 3 βδομάδες το μέγιστο’. Συμφώνησε μαζί μου, και μετά το επιδιώξαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος πού επέστρεψα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φυσικοθεραπευτές, το προσωπικό φυσικής κατάστασης, τους γιατρούς και τους προπονητές τερματοφυλάκων πού με βοήθησαν σε αυτή τη διαδικασία.»

  • Για την καλή θέση στον όμιλο στην οποία ήδη βρίσκεται η ομάδα:

«Ξέρουμε την ποιότητά μας, ξέρουμε τους στόχους μας. Έχουμε μεγάλους στόχους για τη σεζόν, όμως πρέπει να εστιάζεις στην επόμενη πρόκληση πού έχεις μπροστά σου. Στη φάση των ομίλων σκέφτεσαι τους βαθμούς και όλα τα σχετικά. Τώρα όμως πρέπει απλά να εστιάσουμε στον αντίπαλό μας και να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να πάρουμε τη νίκη.»

  • Για τη Midtjylland ο Alisson είχε να πει τα ακόλουθα:

«Έχουμε το meeting του αγώνα μετά από αυτή τη συνέντευξη, οπότε εκεί θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για τη Midtjylland, για τους παίκτες της. Αυτό πού ξέρω τώρα είναι ότι είναι μία ομάδα πού προκρίθηκε στο Champions League, ήταν ικανοί για αυτό. Τα πηγαίνουν πολύ καλά στο πρωτάθλημά τους, προέρχονται από νίκη με 3-2 με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οπότε αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα τους ώστε να έρθει εδώ και να έχει πίστη στον στόχο της. Το σημαντικότερο όμως τώρα είναι να εστιάσουμε στον εαυτό μας, να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια και να εστιάσουμε στο τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

  • Στο πώς επέστρεψε γρηγορότερα από το αναμενόμενο από τα «πιτς»:

«Προσεύχομαι πολύ! Σοβαρά, προσεύχομαι πολύ. Επίσης όμως έκανα πολλές ασκήσεις αποθεραπείας. Ήμουν κάθε μέρα 5-6 ώρες με τους φυσικοθεραπευτές και έκανα αποθεραπεία, και δούλευα με το τμήμα φυσικής κατάστασης. Μετά από δύο βδομάδες, ήμουν ήδη με τους προπονητές τερματοφυλάκων, έκανα μερικά πιασίματα (έπιανε στα χέρια του τη μπάλα), δε βούταγα ακόμα. Μετά από δυόμισι βδομάδες ξεκίνησα να βουτάω και μετά, τρεις μέρες πριν το παιχνίδι (με τη Sheffield), ξεκίνησα να δουλεύω σκληρά με δύσκολα σουτ, δύσκολα πιασίματα, βουτιές, όλο το εύρος των βουτιών. Την Παρασκευή έδωσα το πράσινο φως στο αφεντικό. Η πίστη και η σκληρή δουλειά με βοήθησαν σε αυτή την αποθεραπεία.»

  • Για το αν νιώθει ακόμα οποιονδήποτε πόνο:

«Κάθε φορά πού τραυματίζεσαι σε σύνδεσμο -ώμο, αστράγαλο ή γόνατο-, νιώθεις ακόμα κάτι περίεργο. Όχι πραγματικό πόνο, όμως είναι λίγο περίεργο. Το νιώθεις για λίγο, για μερικές βδομάδες. Όχι όμως κάτι πού με περιορίζει από το να παίξω – είμαι πραγματικά 100% έτοιμος να παίξω και είμαι άνετος με αυτό!»

O Alisson στο παιχνίδι με τη Leeds.
O Alisson στο παιχνίδι με τη Leeds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com