Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Virgil»

Henderson: «Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Virgil»

Για τον τραυματισμό του Virgil van Dijk, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες μίλησε ο Jordan Henderson στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, χαρακτηρίζοντας ως μεγάλο πλήγμα την απώλεια του Ολλανδού.

Ας δούμε τα λόγια του αρχηγού:

“ Είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς και φυσικά για εκείνον. Για εμάς ως ομάδα, αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα. ”

“ Είμαι πολύ στεναχωρημένος για εκείνον. Ήταν πολύ δύσκολες οι τελευταίες μέρες, μίλησα χθες μαζί του. Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά τώρα είναι η ώρα να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου. ”

“ Θα είμαι δίπλα του όσο πιο πολύ μπορώ να είμαι. Είμαι σίγουρος πως τα υπόλοιπα παιδιά και η οικογένεια του θα κάνουν το ίδιο, ώστε να τον βοηθήσουμε σε αυτή την περιπέτεια. ”

“ Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει πιο δυνατός. Στο μεταξύ, θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να γίνουμε πιο δυνατοί και να κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται για εκείνον. ” Είπε ο Henderson.

“ Αυτό είναι στο δικό μας χέρι και πρέπει να βεβαιώσουμε, ότι όταν επιστρέψει και είναι έτοιμος, θα παλεύουμε για επιτυχίες και για τρόπαια. Πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτές τις στιγμές, για να γινόμαστε πιο δυνατοί, ακόμη περισσότερο από ότι είμαστε. ”

“ Θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε με θετικό τρόπο, το ξέρω πως ακούγεται γελοίο αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας τους επόμενους μήνες που θα λείψει ο Virgil. ”

“ Επίσης θα είμαστε στο πλευρό του και εκεί για εκείνον όποτε μας χρειαστεί. Είναι ένας δυνατός χαρακτήρας, δυνατός ψυχικά και σίγουρα θα επιστρέψει πιο δυνατός, ελπίζουμε μετά από όχι πολύ καιρό. ”

Ο van Dijk θα λείψει από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com