Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Felix Brych στο Ajax – Liverpool

Ο Felix Brych στο Ajax – Liverpool

Η Liverpool το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ajax για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γερμανός, Felix Brych.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ορίζεται ο 45χρονος διαιτητής σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας και οι Reds έχουν ανάμεικτα αποτελέσματα σε 6 αγώνες για το Uefa Champions League.

Συγκεκριμένα, στα παιχνίδια που έχει σφυρίξει ο Γερμανός, έχουν επικρατήσει με 3-1 της Marseille το 2008, με 3-0 της Manchester City το 2018, με 5-2 της Roma επίσης το 2018, ενώ έμειναν στο 3-3 εκτός έδρας κόντρα στην Sevilla σε παιχνίδι, που προηγήθηκαν με 0-3, ηττήθηκαν με 2-0 από την Fiorentina στην φάση των ομίλων την σεζόν 2009-10 και τέλος, ηττήθηκαν με 2-0 από την Napoli στην περσινή πρεμιέρα των ομίλων, όταν και έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Βοηθοί του θα είναι οι Mark Borsch και Stefan Lupp, με τέταρτο τον Daniel Siebert, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Christian Dingert και Marco Fritz. Άπαντες Γερμανοί.

Οι παίκτες της Roma κάνουν παράπονα στον Brych στην ήττα τους με 5-2 στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com