Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημο αίτημα της Liverpool στην PL για εξέταση της χρήσης του VAR!

Επίσημο αίτημα της Liverpool στην PL για εξέταση της χρήσης του VAR!

Οι δύο πρωταγωνιστικές περιπτώσεις χρήσης του VAR στο σημερινό Merseyside Derby ώθησαν τη Liverpool να απευθυνθεί επίσημα στην Premier League.

Η Liverpool Football Club -και φυσικά όλοι οι προσκείμενοί της- είναι απογοητευμένη με τις διαιτητικές αποφάσεις στη φάση του τραυματισμού του Virgil van Dijk από τον Pickford και του γκολ του Jordan Henderson.

Ως εκ τούτου, και σε συνέχεια του…τρίτου ημιχρόνου του αγώνα στο Goodison, το κλαμπ απηύθυνε επίσημο αίτημα στην Premier League, ούτως ώστε η τελευταία να επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήθηκε το VAR στις προαναφερθείσες χαρακτηριστικές στιγμές του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Liverpool ουσιαστικά ζητά μία εξήγηση όσον αφορά το λόγο/τους λόγους πού η φάση του τραυματισμού του Virgil δεν ελέγχθηκε προσεκτικά προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο αποβολής του Jordan Pickford, καθώς και μία διευκρίνιση αναφορικά με το ποιο μέλος του σώματος του Mane ήταν εκτεθειμένο στη φάση του 92′.

Η γραμμή πού μέχρι στιγμής ακολουθεί η Premier League όσον αφορά τη χρήση του VAR είναι η εξής:

«Οι περιπτώσεις απευθείας κόκκινης κάρτας και οι περιπτώσεις ‘λανθασμένης ταυτότητας’ (δηλαδή το να τιμωρήσει ο διαιτητής λάθος παίκτη) είναι 2 από τις 4 περιπτώσεις επηρεασμού του αγώνα (match-changing situations) όπου το VAR μπορεί να παρέμβει, καθώς πρόκειται για περιπτώσεις ‘ξεκάθαρων και προφανών λαθών’ ή ‘σοβαρών παραλείψεων’ (του διαιτητή ή των εποπτών), συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων πού το παιχνίδι σταματάει.»

H πρώτη περίπτωση για την οποία η Liverpool ζητά να μάθει γιατί το VAR δε χρησιμοποιήθηκε όπως έπρεπε στο Goodison Park.
H πρώτη περίπτωση για την οποία η Liverpool ζητά να μάθει γιατί το VAR δε χρησιμοποιήθηκε όπως έπρεπε στο Goodison Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com