Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έμειναν Wilson, Grujic και Shaqiri

Έμειναν Wilson, Grujic και Shaqiri

Έληξε η μεταγραφική περίοδος, κάτι που σημαίνει πως επισημοποιήθηκε πλέον η παραμονή των Xherdan Shaqiri, Marko Grujic και Harry Wilson στο ρόστερ της Liverpool τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Η Werder Bremen προσπάθησε χθες, Δευτέρα, τελευταία μέρα των μεταγραφών να αποκτήσει τον Marko Grujic αλλά δεν κατάφερε να ικανοποιήσει οικονομικά τους Reds και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων διακόπηκαν.

Το ίδιο συνέβη και με τις συζητήσεις των Reds με την Burnley για την πώληση του Wilson, οι οποίες ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες, αλλά δεν οδήγησαν σε συμφωνία. Οι Clarets θα ήθελαν να αποκτήσουν τον Ουαλό αλλά η πρόταση τους δεν ξεπέρασε ποτέ τα £15 εκατομμύρια.

Στην Liverpool έμενε και ο Xherdan Shaqiri, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Πέμπτης για το Carabao Cup με την Arsenal, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που είχαν εκφράσει ομάδες από την Γερμανία και την Ιταλία. Ούτε όμως για εκείνον έφτασε κάποια ικανοποιητική πρόταση, οπότε η παραμονή του ήταν μονόδρομος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές κοστολογούνται περίπου στα £60 εκατομμύρια (και οι τρεις μαζί) και η Liverpool θα προσπαθήσει να τους πουλήσει στα επόμενα μεταγραφικά παράθυρα.

Παίκτες σε ομάδες της EFL οι Reds μπορούν να παραχωρήσουν μέχρι τις 16 του μηνός. Ο Sepp van den Berg είναι διαθέσιμος για δανεισμό, όπως και οι Woodburn, Phillips, Kane, Millar και Larouci, ο οποίος επίσης πωλείται.

Παραμονή για Wilson, Grujic και Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com