Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Η Liverpool αξίζει παίκτες όπως ο Thiago»

Lijnders: «Η Liverpool αξίζει παίκτες όπως ο Thiago»

Το εγκώμιο του Thiago Alcantara έπλεξε με δηλώσεις του ενόψει του αποψινού αγώνα με την Lincoln, ο βοηθός του Jürgen Klopp, Pep Lijnders.

Ο Ισπανός μέσος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Chelsea και θέτει υποψηφιότητα για βασικός στον σημερινό αγώνα του Carabao Cup.

Ο Ολλανδός τεχνικός είπε για τον Thiago:

“ Ο Thiago χρειάζεται χρόνο, για να καταλάβει το παιχνίδι μας και εμείς χρειαζόμαστε χρόνο, για να μάθουμε και να αξιοποιήσουμε τις δεξιότητες του, αν αυτό βγάζει νόημα. ”

“ Αυτό που έχω ξαναπεί, είναι ότι πρέπει να μείνουμε απρόβλεπτοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και ο Thiago μας κάνει απρόβλεπτους στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Θέλουμε να έχουμε 11 παίκτες που μπορούν να δώσουν την τελική πάσα και φυσικά είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να την δώσουν. ”

“ Αυτή η ομάδα αξίζει παίκτες σαν εκείνον. Μια καλή ομάδα αξίζει καλούς παίκτες και οι καλές ομάδες αξίζουν παίκτες που προσφέρουν κάτι. Θα προσθέσει το κάτι στην ομάδα μας. Πάντα με τις μεταγραφές μπορεί να δεις άμεση βελτίωση. Βάζεις τον παίκτη στον αγώνα και κάτι αλλάζει. ”

“ Ας πούμε ότι πάρεις τερματοφύλακα, θα κάνει μια επέμβαση και ο επιθετικός θα σκοράρει ένα γκολ. Η μη άμεση βελτίωση είναι όμως η πιο σημαντική στις μεταγραφές. ”

“ Ο Thiago είναι τόσο ήρεμος και δίνει τόσες δημιουργικές πάσες. Έπειτα αρχίζουν και οι άλλοι να παίζουν έτσι. ”

“ Ο Thiago δεν θα βελτιώσει μόνο το παιχνίδι μας, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες μας. ” Ολοκλήρωσε ο Pep Lijnders.

Jürgen Klopp και Thiago Alcantara μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com