Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lincoln – Liverpool (preview)

Lincoln – Liverpool (preview)

Τρίτος γύρος του Carabao Cup με την Liverpool να αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο Sincil Bank την Lincoln στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας μετά το πολύ μεγάλο τους διπλό στο Stamford Bridge αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές στον αγώνα κόντρα στη Lincoln, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ενδεκάδα τους δεν θα είναι δυνατή.

Ο Κώστας Τσιμίκας θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του, ενώ είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και με τους Diogo Jota και Rhys Williams.

Οι Neco Williams, Curtis Jones και Harvey Elliott έχουν εξασφαλισμένη την θέση βασικού, αλλά οι Harry Wilson και Rhian Brewster δεν θα αγωνιστούν, αφού η ομάδα δεν θέλει να τους ρισκάρει, εφόσον βρίσκονται κοντά σε μεταγραφή.

Υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα έχει θέσει και ο Thiago Alcantara.

Με προβλήματα τραυματισμού θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση οι Joel Matip, Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez και Jordan Henderson.

Στην Lincoln βλέπουν τον αγώνα ως μια μοναδική ευκαιρία να αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Αγγλίας, με την ομάδα της League One να θέλει να παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ξεκίνησε από τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και μέχρι στιγμής έχει αποκλείσει την Crewe Alexandra και την Bradford με το εμφατικό 0-5.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Tony Harrigton.

Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει την Arsenal στον τέταρτο γύρο.

Ξεκινάει το Carabao Cup για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com