Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καθυστερεί η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Καθυστερεί η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Επίσημη μορφή πήρε από σήμερα το πρωί η καθυστέρηση της επιστροφής των φιλάθλων στα Αγγλικά γήπεδα, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων COVID-19, μετά από απόφαση της Κυβέρνησης, η οποία ανακοινώθηκε στο Breakfast Show του BBC.

Η Liverpool θα ήθελε να δει τον κόσμο να επιστρέφει στο Anfield σε έναν μήνα για την αναμέτρηση με την Sheffield United, αλλά τελικά δεν θα συμβεί και οι αγώνες στην Premier League θα πραγματοποιούνται όπως όλα δείχνουν κεκλεισμένων των θυρών τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2021.

Ο Michael Gove ανέφερε σήμερα το πρωί στο BBC:

“ Υπήρξε μια περίοδος που εξετάζαμε ένα σταδιακό πρόγραμμα περισσότερων φιλάθλων επιστρέφουν. Δεν θα είχαμε στάδια γεμάτα οπαδούς. Εξετάζουμε πώς μπορούμε, προς το παρόν, να θέσουμε σε παύση αυτό το πρόγραμμα. ”

“ Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε ότι, όταν και όταν το επιτρέπουν οι περιστάσεις, να επιστρέψουμε με περισσότερα άτομα. ”

“ Ο ιός είναι λιγότερο πιθανό να εξαπλωθεί σε εξωτερικούς χώρους από ό, τι σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και πάλι, είναι στη φύση των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων ότι υπάρχει συνωστισμός. ”

“ Οι άνθρωποι ξανακοιτάζουν τώρα την αρχή της πανδημίας και, φυσικά, βλέπουν κάποια από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα τότε και θέτουν την ερώτηση« γιατί τους επιτρέπεται να προχωρήσουν; ”

“ Λοιπόν, ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε τώρα, ανεξάρτητα από τη σοφία των αποφάσεων που λαμβάνονταν τότε, είναι να εξετάζουμε τα αθλητικά γεγονότα τώρα με προσοχή. ”

“ Φυσικά, όμως, αναγνωρίζουμε επίσης ότι ο αθλητισμός είναι ζωτικό μέρος της ζωής αυτού του έθνους και εξετάζουμε ό, τι μπορούμε να κάνουμε για να υποστηρίξουμε τους αθλητές μας, τα υπέροχα σωματεία μας, σε μια δύσκολη στιγμή. ” Έκλεισε.

Η απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα αποτελεί αναμφισβήτητα ένα πλήγμα, τόσο για την Liverpool, όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες.

Θα παραμείνει άδειο το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com