Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν γίνεσαι διεκδικητής του τίτλου λόγω του ονόματος ή των παικτών»

Klopp: «Δεν γίνεσαι διεκδικητής του τίτλου λόγω του ονόματος ή των παικτών»

Η Liverpool αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Chelsea και ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε αν πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο.

Ο Γερμανός για μια ακόμη φορά απάντησε με τον κατάλληλη τρόπο:

“ Είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό, γιατί δεν πρόκειται για το τι θα έπρεπε να καταφέρουμε τα ρόστερ που έχουμε. ”

“ Δεν γίνεσαι διεκδικητής του τίτλου λόγω του ονόματος που έχεις ή λόγω των παικτών που έχεις. Γίνεσαι διεκδικητής του τίτλου, λόγω του τρόπου με τον οποίο παίζεις ποδόσφαιρο, ο οποίος θα πρέπει να εξελίσσεται. ”

“ Αυτό που ξέρω για την Chelsea, είναι ότι βρίσκομαι στην Αγγλία εδώ και πέντε χρόνια και όλα αυτά τα παιχνίδια κόντρα σε διαφορετικούς προπονητές είναι πάντα εξαιρετικά δύσκολα, γιατί είναι απλά μια καλή ομάδα. ”

“ Ας μην ξεχνάμε ότι έχασαν τον Pedro και τον Willian, δύο καθοριστικούς παίκτες. Έφεραν όμως ορισμένους πολύ καλούς παίκτες, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Περιμένω να τα πάνε πολύ καλά, αλλά περιμένω και εμάς να τα πάμε πολύ καλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν πρόκειται για έναν αγώνα μεταξύ δύο διεκδικητών, πρόκειται για δύο ομάδες που θα κάνουν τα πάντα, για να μπορέσει ο κόσμος να τις αποκαλεί διεκδικήτριες του τίτλου. Είναι πολύ νωρίς, αλλά θα είναι ένα σούπερ παιχνίδι. ”

Κοντράρονται με την Chelsea οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com